Slika nije pronađena
Na Redditu se pojavila zanimljiva objava jedne učiteljice pod naslovom 'Elementary Students Asking for Postcard from Croatia' koja nas je osvojila svojom simpatičnošću. Ona radi u seoskoj školi u istočnom Tennesseeju i s kolegicom pokušava skupiti razglednice iz svih zemalja svijeta. Da ne biste rekli da nemate ni vi pojma gdje su oni, Roan Mountain (gdje spadaju) smo na karti iznačili crvenom bojom.Ona se obratila korisnicima Reddita moleći ih da pošalju razglednice na adresu škole kako bi učenici mogli upoznati ljepote svijeta. Napomenula je da su do sada skupile dvadesetak komada, ali da tu ne misle stati. U svoju akciju je uključila upravu škole, medije i nastavnike.
U objavi je napisala da zna da smo svi (pre)zauzeti svojim redovnim aktivnostima, ali da bi joj ova mala gesta puno značila. I njoj i učenicima.

via GIPHY


Ostavila je i upute kako poslati razglednicu: u prvom redu napišite 'Valley Forge Elementary', u drugom 'Mr. Arwood' ili 'Mrs. Lisa' (primatelji razglednica), u trećem adresu '1485 Riverview Drive', u četvrtom 'Elizabethton, TN 37643' i u petom 'United States of America'.Pomognite učenicima Amerike da saznaju za Hrvatsku i da u konačnici shvate koliko raznolik i velik je ustvari naš planet!

Foto: CartoDB Screenshot/Twitter/Giphy/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

Školarci će od jeseni učiti o drogama, alkoholu i sigurnosti u prometu – od policajaca predavača

VIDEO Obrukali se zbog neznanja geografije – hoće li svijet sada konačno saznati gdje je Hrvatska?

SAY WHAT Amerika vraća tjelesno kažnjavanje u školama – pogledajte kako izgleda batina

Amerika Hrvatska razglednice školarci osnovna škola

Još vijesti