Slika nije pronađena

Nestlé žitarice su i ove godine odlučile iznenaditi svoje potrošače pa su zajedno s autorima jedne od najpopularnijih mobilnih igara na svijetu Angry Birds pripremile zabavno-edukativnu verziju igre, koja se od siječnja može pronaći u promotivnim pakiranjima Nestlé žitarica za djecu.

U posebnom izdanju ove trenutno najpreuzimanije igre na svijetu nazvanom Angry Birds Breakfast pojavljuje se i prepoznatljivi lik NESQUIK žitarica Quicky koji, zajedno s dobro poznatim ptičicama, na zabavan način nastoji podići svijest o važnosti ukusnog i uravnoteženog doručka.


Oni koji žele uživati u pustolovinama „ljutitih ptičica“ trebaju na policama dućana pronaći promotivna pakiranja omiljenih žitarica za doručak NESQUIK i COOKIE CRISP, koja unutar kutije sadrže gratis CD s igrom. Osim toga, igra se može igrati i putem interneta. Naime, s unutrašnje strane promotivnih pakiranja NESQUIK DUO, CHOCAPIC, COOKIE CRISP, HONEY CHEERIOS i LION žitarica nalazi se Angry Birds kôd za gratis online igru s dvije razine. Za pristup ostalim razinama igrači moraju unijeti kodove koje mogu pronaći unutar pakiranja navedenih Nestlé žitarica.

Igra Angry Birds prvi je puta predstavljena u prosincu 2009. godine za Appleov operacijski sustav iOS te je u kratkom roku postala najraširenija mobilna igra na svijetu, koja se može pohvaliti s čak dvije milijarde preuzimanja za sve vrste platformi. U četiri godine od kada postoji, igrači su uz Angry Birds proveli ukupno 200.000 godina, što je ekvivalent vremenu otkada postoji moderni čovjek. 

Igra Angry Birds Breakfast dostupna je na nestle.angrybirds.com.


Sponzorirani članak

igre zabava nestle

Još vijesti