Slika nije pronađena

Ljubitelji iPhonea s nestrpljenjem iščekuju izlazak novog modela, ali sada nakon što su iscurile fotke njegova izgleda, pada entuzijazam. Fanovi ovih mobitela i korisnici u velikom broju najavljuju kako će ovu verziju sasvim sigurno preskočiti.

Dva mjeseca prije predstavljanja novih modela iPhonea počele su kružiti glasine o njihovom izgledu, performansama i mogućnostima. Poznati YouTuber Marques Brownlee aka MKBHD objavio je video u kojem pokazuje tri prototipa iPhonea 11, a novosti u izgledu ima napretek, piše Index.hr.

U prodaju će, tvrdi Brownlee, biti puštena tri modela, obični iPhone 11, iPhone 11 Max te iPhone 11R (za koji nije sigurno da će nositi to ime). Prva dva će navodno imati kameru s tri leće, dok će treći biti nešto jeftiniji i zadržati dosadašnji koncept s dvije leće.

Velika 'kvrga s kamerom' najveća je novost u dizajnu. 'Izgleda kao Apple Watch ili oko izvanzemaljca', kaže Brownlee, a prenosi Index.hr.Novitet je i što novi modeli navodno neće imati opciju 3D dodira kojom se (najčešće) zaključavao i otključavao mobitel.

Komentari ispod videa jasno pokazuju da korisnici nisu zadovoljni ovim novitetima, baš kao i nakon svih dosadašnjih promjena iPhonea. 'Appleu ponestaje stvari koje može ukloniti s mobitela', piše jedan gledatelj. 'Preskočit ću ovaj iPhone', zaključuje drugi. 'Apple je kao prvi april, ali 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu', šali se razočarani gledatelj.

Foto: YouTube/ Freepik

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[OMG] Procurile su najnovije info – najpopularniji mobitel dobiva jednu neobičnu značajku

Čak i tvoj mobitel širi hejt i negativnu energiju! Provjeri zašto...

Kada obrišeš fotku na iPhoneu ona je i dalje tu ako ne napraviš još jedan korak!

Izgled model novo iphone mobiteli iphone 11

Još vijesti