iphone

Kupiti iPhone je za neke nemoguća misija, jer cijene ovih uređaja sa svakim novim modelom skaču još više i više. Koštaju jako puno, a vrijede li te novce ili ne, to je na svakome da procijeni.

Postao je statusni simbol, odavno iPhone nije samo mobitel. Međutim, cijena je takva da je za većinu ipak ovo nešto što si ne mogu priuštiti. I dalje mislimo da je apsolutno pretjerano potrošiti oko 10.000 kuna na mobitel, i zato nam je drago da iPhone misli i na sve druge koji žele njihov mobitel, ali im je nemoguće i previše dati puno novaca. Tako su prije nekog vremena izbacili jeftiniju verziju svojih mobitela, a sada stiže još jedna, upgrejdana i poboljšava verzija njihovog iPhonea 'za siromašne'. Sljedeći tjedan i službeno izlazi iPhone SE, piše Bug.

Imat će dobro poznati dizajn kakav imaju svi njihovi mobiteli, ali će biti i manji, neće biti toliko veliki kao modeli koji su nedavno izašli. Imat će i nižu cijenu koja će biti 429 dolara, što je oko 2900 kuna. Prednje i stražnje staklo modela SE bit će unaprijeđeno, tj. bit će jednake kvalitete i čvrstine kao staklo na kućištu modela 13. Kao možda najvažnija prednost, ističe se da će ovaj model od sada nuditi i povezivost na 5G mreže, a unaprijeđena je i kamera s mogućnostima 'pametne' obrade fotografija u letu, što je do sada bilo rezervirano za iPhone mobitele više klase. Ovogodišnji iPhone SE dolazit će u tri boje, crvenoj, bijeloj i crnoj, piše Bug.

Iz iPhona su objavili da sljedeći tjedan stiže i iPhone 13 u dvije nove kul boje!

Pogledajte još:

Znaš li da možeš napraviti da ti emojiji na mobitelu budu ružičasti? Ili plavi?

Influencerica zna tajne trikove na iPhoneu koje ti ne znaš: Dijeli ih u videima – svi su oduševljeni

Aplikacije na mobitelu koje ti 'pojedu' najviše interneta – svi ih redovito koristimo

novo jeftini iPhone iphone iPhone SE

Još vijesti