Slika nije pronađena

Ovisno o tome što prvo primijetiš na optičkoj iluziji, to može otkriti ponešto o tebi. Ovakvih testova na internetu ima gomila, a ovo je jedan od njih.

Svi imamo neku slabost koja je posebno izražena i koja podsvjesno posebno utječe na nas, a koja je tvoja? Ako misliš da se to ne odnosi na tebe i da nemaš neku veliku slabost, možda ne želiš priznati ili nisi ni svjesna koliko ti je nešto važno. Nitko od nas nije savršen i bolje da nije, jer bio bi to dosadan svijet pun ljudi koji su savršeni. Neki će pomisliti da im ne treba neki test osobnosti kako bi znali što je njihova slabost, ali nije naodmet pogledati što ti nešto ovakvo može otkriti. Nekada nismo ni svjesni koliko smo slabi na nešto. A što je tvoja najveća slabost? I hoće li se ono što misliš da je poklopiti s ovim testom osobnosti? Saznaj! Pogledaj fotku ispod i zapamti prvi motiv koji ti upadne u oko, a zatim ispod fotke pronađi značenje koje taj motiv nosi.


Što znači ako ste vidjeli:


1.Starog glazbenika

Ako je ovo motiv koji ti je prvi upao u oči to pokazuje da si tip osobe koja je izrazito fokusirana na ostvarivanje ciljeva. Iako se nekada pitaš jesi li donijela dobru odluku na putu do ostvarivanja cilja, budi sigurna u sebe i nemoj dati sumnji da te omete na putu do uspjeha. Toliko se baviš ostvarivanjem ciljeva u životu da nekada zaboraviš na bitne ljude u svom životu. Tvoja najveća slabost je tako vezan uz njih – nemogućnost da se duboko povežeš s ljudima u svom životu. Zbog tvog fokusa na uspjeh, često zaboraviš da prijatelje/dečka/djevojku ili bilo koju drugu dragu osobu povremeno staviš kao prioritet. Super je imati hrpu petica u imeniku, ali što ti vrijedi sav uspjeh ako ga ne možeš s nekime podijeliti.

2.Veliko muško lice

Ako je ovo prvi motiv koji ti je na fotki zapeo za oko ti pokazuje da si osoba koja se u životu jednostavno prepusti i pusti da ga život vodi, pa gdje god odeš, odeš. Voliš avanture i istraživati nove stvari. Tvoja najveća slabost je nemogućnost da iskreno pričaš s ljudima o svojim osjećajima. Svi se osjećamo ranjivo kada se nekome toliko otvorimo, a tebi tako nešto pogotovo teško pada. Iako se naljutiš, rastužiš, osjećaš zanemareno ili bilo što drugo, nikada to nećeš drugima reći. Šutjet ćeš i trpjeti, a sve će to u tebi kuhati dok ne eksplodiraš. Reci ljudima kako se osjećaš, nitko te zbog toga neće manje voljeti ili te ismijavati.

3.Žensko lice

Ako je žensko lice prvi motiv koji ti je na ovoj fotki upao u oko to znači da si osoba koju drugi vide kao vođu. Ti si snažna osoba, puna samopouzdanja i kao da imaš posebnu moć kada je u pitanju slaganje s drugima. Nije čudno da te drugi vide kao vođu, jer imaš odlične komunikacijske vještine i možeš svakoga uvjeriti u bilo što, a nije ti problem ni rješavati 10 stvari odjednom. Međutim, ne znaš i kada treba stati i odmoriti. I to je tvoja najveća slabost: nemogućnost da odgodiš obaveze ili si smanjiš količinu obaveza. Samo zato što znaš da možeš svih 100 obaveza riješiti u jednom danu, ne znači da to stvarno i trebaš raditi. Iako se osjećaš kao da te ništa ne može zaustaviti, od količine obaveza ćeš se umoriti i jednostavno 'izgorjeti'.

4.Lice čovjeka s brkovima

Ako je ovo motiv koji ti je prvi upao u oko to pokazuje da si ti nervozna osoba puna strahova. Isprobavanje novih stvari je za tebe užasno strašno. Nije to zato što ne želiš nova iskustva ili stvaranje novih uspomena ili poznanstva, već zato što se bojiš nepoznatog. Tvoja najveća slabost je tvoja tvrdoglavost. Kada doneseš neku odluku o nečemu ili stvoriš sliku u svojoj glavi o nečemu, ništa više neće promijeniti tvoje mišljenje, čak iako ti sve pokazuje da si u krivu. Svojom tvrdoglavošću ne radiš štetu nikome drugome nego sebi. Sasvim je normalno da se malo bojiš novih stvari, ali to ne znači da ih trebaš izbjegavati jer propuštaš život.

Foto: Pinterest

M.T.

Pogledajte još:

Koji je tvoj najveći podsvjesni strah? Ono što prvo vidiš na ovoj slici će ti otkriti odgovor na to pitanje

Testiraj svoju osobnost optičkim iluzijama! Ono što prvo vidiš reći će puno o tebi i tvojim ciljevima

Otkrij istinu o svojoj osobnosti! Ono što prvo vidiš na fotki reći će ti sve o tvom karakteru

ilustracija slabost Optička iluzija što prvo vidiš

Još vijesti