Slika nije pronađena

Kriteriji ljepote neprestano se mijenjaju stoga ne čudi što jedno desetljeće mršavice dominiraju modnim pistama, a zatim se poželjnima smatraju što veće obline.

Jednako tako mijenja se i naš ukus. Istraživanje koje je proveo dating site Match.com otkrilo je da seksi plavuše poput Marylin Monroe više nisu najpopularnije među dečkima.

Umjesto tipičnog skandinavskog izgleda, pripadnici muškog roda odabrali su trenutno najpoželjniju ženu: brineta duge kose, plavih očiju i s diskretnom tetovažom. Sukladno tome, poznate glumice Sienna Miller, Cameron Diaz i Blake Lively više nisu visoko na listi najpoželjnijih djevojaka – zamijenile su ih Megan Fox, Angelina Jolie i Zooey Deschanel.

Megan Fox

Čini se da je kombinacija smeđe kose i plavih očiju jednako privlačna pripadnicama ljepšeg spola jer su kao najseksi glumce izdvojile Chrisa Hemswortha, Kita Haringtona i Jakea Gyllenhaala.


Iako je zanimljivo saznati ovakve statističke podatke, treba imati na umu da u konačnici simpatiziramo ljude pored kojih osjetimo posebnu kemiju, a ne one čiji je fizički izgled trenutno najpopularniji.

Foto: Instagram
Izvor: DailyMail.com
I.N.

Pročitajte još:

6 čudnih stvari koje dečki vole na djevojkama

10 stvari koje dečki prvo primjećuju na curama

Po ovome ćete prepoznati samouvjerenu curu

cure Dečki Izgled

Još vijesti