Slika nije pronađena

Božić je sve bliže i naša lista želja polako, ali sigurno raste. MAC ruž, novi choker, jakna sa ružičastom kapuljačom, bilo što iz kolekcije Kylie Jenner ili novi mobitel na samom su vrhu. Bile smo dobre cijelu godinu i nadamo se najboljem

 Iako ne možemo zamisliti da netko želi nešto drugo, prije petnaest godina tinejdžerice su željele slične, ali sasvim drugačije stvari. Moda je bila drugačija, a samim time i njihova lista želja koja nam se sada čini pomalo smiješna. Dakle, 2001. tinejdžerice su na svojoj listi Božićnih želja imale:

1. Bilo što od Paul Franka – mali majmunčić nalazio se na svim odjevnim predmetima, torbama ili priboru za školu.

2. Hlače  s printom na guzi – iako je to sada totalno OUT, tada su sve cure željele trenirke koje su na zadnjem dijelu imale ispisane tada cool natpise.

3. Šilterice –  tada je bila kriva Paris Hilton, ali znamo da će se šilterice kad-tad vratiti u modu.


4. DVD sa serijom O.C.
- da, da. Prije petnaest godina serije su se pržile s DVD-a na DVD, a ona koja ga je dobila za Božić bila je prava sretnica.

5. Livestrong  narukvica – 2001. svi su nosili gumene narukvice u boji pa nije ni čudo da je ovo bila jedna od stvari na listi želja.

6. CD Mix – ako ti je frendica poklonila CD s pjesmama bio je to znak pravog prijateljstva. Alicia Keys, RHCP, Usher i Destiny's Child  bili su pravi hit.

7. MAC sjajilo za usta – sad je IN ruž, tada je bilo sjajilo. Nije velika promjena.

8. Male naušnice – sada se nosi choker, sljedeće godine nosit će se glomazne naušnice, a tada su u modi bile male naušnice. 

Foto: Instagram

I.I./ HelloGiggles

Pročitajte još:

Imaš li već svoju listu? Ovo su najgluplje novogodišnje odluke

Je li ovo najbolja ovogodišnja božićna reklama?

Blagdani na društvenim mrežama - Božićni statusi koji svima idu na živce

Božić želje

Još vijesti