Slika nije pronađena

Skrolanjem po društvenim mrežama, a posebno po TikToku, često nailazimo na različite trikove koji bi, navodno, trebali olakšati život. Nađu se tu trikovi koje zasigurno ne bismo trebali isprobavati sami, a upravo zbog jednog takvog ova je djevojka završila u bolnici!

21-godišnja Tilly Whitfeld, inače bivša sudionica australske inačice Big Brother show-a, na svom je Instagramu podijelila potpuno realnu fotografiju lica nakon isprobavanja TikTok trenda kojim je željela riješiti ožiljke od akni. Naime, na društvenim je mrežama dobila savjet da ožiljke od akni može ukloniti akupunkturom u kućnoj radinosti. Kako se pokazalo, taj je tretman zasigurno trebala prepustiti beauty stručnjacima jer ju je ovaj eksperiment koštao hospitalizacije zbog privremenog gubitka vida, otekline i infekcije!

Tilly sada neprestano nosi masku od gline i full make up kako bi sakrila ove teške ožiljke i sanirala nastalu štetu. Svima poručuje da se ne igraju s ovakvim tretmanima kod kuće. Ona je na teži način naučila kako takvi pokušaji doista mogu biti opasni, pa čak i pogubni!

Pogledajte još:

Ljudi ga ne prestaju kupovati: Sve što trebate znati o pilingu koji je postao hit na Tik Toku

Od J.Lo do Dua Lipe: Kako popularni celebovi izgledaju kada skinu šminku i frizuru?

Ako se pronađeš u ovih 9 svakodnevnih situacija – to znači da si inteligentnija osoba od većine

trend posljedice tiktok

Još vijesti