Slika nije pronađena

Bliži se Valentinovo, dan zaljubljenih koji obilježavamo provodeći vrijeme s osobama koje su nam drage pokušavajući učiniti da se osjećaju posebno – a osoba koja je primila ovo pismo sigurno se osjećala tako.

Ljubavno pismo koje je glazbenik Johnny Cash napisao svojoj supruzi Jane prije 19 godina proglašeno je najljepšim ljubavnim pismom u povijesti! Osim što joj je čestitao rođendan, nazvao ju je 'najboljom ženom koju je upoznao'.


Ovako glasi pismo u cijelosti:

'Sretan rođendan, princezo. Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo što želimo bez ijednog postavljenog pitanja. Ponekad si malo idemo na živce. Možda ponekad i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo.
Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam sretan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvijek me fasciniraš i inspiriraš. Tvoj me utjecaj čini boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Jako te volim.
Sretan rođendan, princezo
John'

Među ostalim 'lijepim ljubavnim pismima, našla su se ona Winstona Churchilla, Johna Keatsa, Ernesta Hemingwaya i Beethovena.'

Više pročitajte ovdje.

Foto/Izvor: DailyMail.com

I.N.

Pročitajte još:

Tata napisao dirljivo pismo svojoj kćeri: 'Najljepša si iznutra'

Ispiti ipak ne pokazuju sve: nadahnjujuće pismo učitelja učenicima

Pomažu i najmanji: dječak pismo ganuo cijelu Hrvatsku

Pismo ljubav

Još vijesti