Slika nije pronađena

Kada svaki put ideš istim putem do škole srećeš često iste ljude. Ne moraju ti to biti susjedi ili netko koga poznaješ, ali svejedno ćeš njihova lica zapamtiti. Tako su ovi učenici zapamtili bakicu.

Lijepe i slatke priče što je ova trebaju obići svijet. I dok se često govori o mladima da nemaju poštovanja prema starijima i da se ne znaju pristojno ponašati, ovi su učenici dokaz da mladi nisu takvi. Ova je bakica godinama sa svog prozora mahala učenicima koji su kraj njene kuće išli u školu, a sada je došlo vrijeme da se preseli u starački dom. Učenici su je tijekom godina zavoljeli i odlučili joj prirediti oproštajku.


Ova 88-godišnjakinja iz Kanade preselila  se s mužem prije 12 godina u kuću u kojoj i sada stanuje. Kako se kuća nalazi kraj lokalne srednje škole, tinejdžeri svako jutro prolaze mimo nje. Tako se jednog dana sasvim slučajno rodila tradicija koja je očuvana sve te godine do danas. Baka i njen muž vole djecu, a kada su vidjeli da se na putu do škole pogledaju prema njihovoj kući, prva im je reakcija bila da im mahnu. Učenici su im odmahivali natrag i tako je sve krenulo. Uskoro je ovaj bračni par postao poznat po tome da ujutro mašu učenicima kada idu u školu. Nakon što joj je muž preminuo, baka je održala tradiciju mahanja. Baka je postala poznata pod nadimkom mahajuća bakica. Sada kada je baka došla u 88. godinu i vrijeme je da napusti kuću i preseli se u starački dom, učenici svih razreda oprostili su se s njom na najdivniji način.

via GIPHY


Njih čak 400 pojavilo se ispred njene kuće s cvijećem i natpisima kojima joj poručuju koliko im je draga. Tada su joj svi zajedno još jedan zadnji put njoj mahnuli prije odlaska. Baka je bila oduševljena i nije mogla vjerovati. Za CBS je kasnije priznala da nije mislila da će je itko otpratiti u dom i da je šokirana da se toliko djece htjelo oprostiti s njom.

Foto: Twitter

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Gesta koja će te raznježiti - štedio je tri godine kako bi poklonom iznenadio najboljeg prijatelja!

Gesta za pohvalu! Taksist dovezao djevojku na maturalnu zabavu - a onda shvatio da nešto nije u redu

FOTO Na maturalnoj večeri se pojavila 'prosjački obučena' i zbog plemenite geste doživjela neugodnost

Učenici baka slatko gesta oproštajka

Još vijesti