Slika nije pronađena

I dok mnogi tinejdžeri skupljaju novce za novi mobitel ili laptop, ovaj je dječak tri godine štednje odlučio pretvoriti u poklon za frenda koji će mu olakšati život.

Najbolji prijatelji nam nakon nekog vremena postanu kao dio obitelji i za njih bi napravili sve na svijetu. Tako je i s dva prijatelja iz ove priče. Brandon Qualls i Tanner Wilson pohađaju Caddo Hills srednju školu u američkoj državi Araknsas i najbolji su prijatelji već godinama. Brandon je u invalidskim kolicima kojima se kreće cijeli dan po školi pa ne čudi da ga nakon cijelog dana ručnog upravljanja kolicima, na kraju dana bole ruke. Njegov prijatelj Tanner odlučio je da će mu pomoći koliko god može i tako je prije tri godine odlučio krenuti sa štednjom novaca kako bi mogao svom najboljem prijatelju kupiti električna kolica kojima će moći upravljati jednostavnije. 

Našao je posao s pola radnog vremena i stavljao novac sa strane. Ovakve stvari nisu jeftine, ali Tanner je bio čvrst u svojoj odluci. Sada je napokon uštedio potrebnu svotu novaca i iznenadio prijatelja. Ispričao je da je odlučio pomoći Brandonu jer mu je jako dobar prijatelj: 'Bio je uvijek jako dobar prijatelj i htio sam mu napraviti uslugu. Osjećao sam kao da to trebam napraviti, a i htio sam. Postoji toliko puno ljudi koji imaju problema i trebaju malo pomoći. Nekada to jednostavno ne mogu napraviti sami za sebe.', ispričao je za KARK.

Sada se Brandon više ne mora mučiti i boriti s bolovima u rukama na kraju dana jer kolica pokreće uz gumb.

Nije očekivao da će prijatelj napraviti ovako nešto za njega, jer ipak se radi o velikoj gesti, a priznao je da se čak i rasplakao od sreće.

via GIPHY


Jednu od profesorica ova je gesta toliko dirnula da je i ona odlučila malo pomoći te se ponudila da kolica ukrasi plamenovima kako bi izgledala još bolje.

Ovakvog najboljeg prijatelja svatko treba imati.

Foto: Twitter printscreen/ Twitter/  Pixabay/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Gesta za pohvalu! Taksist dovezao djevojku na maturalnu zabavu - a onda shvatio da nešto nije u redu

Mala gesta kao znak velikog srca – uključi se u humanitarnu akciju i daruj toplinu

Ostavit će vas bez komentara – 32-godišnjakinja fejkala da je tinejdžerica samo da bi upisala školu?!

prijatelji poklon priča slatko gesta bff

Još vijesti