Slika nije pronađena
Svatko od nas ima svoj najdraži broj, a evo što tvoj omiljeni broj govori o tebi i tvojoj osobnosti.
Izgleda da naši najdraži brojevi mnogo govore o našim osobinama, čak i kad mi samo to ne primjećujemo. Pogledaj koji je tvoj najdraži broj i provjeri opisuje li te točno.

Broj jedan
Broj jedan u numerologiji označava nekoga tko je u svemu prvi. Ako je i tebi omiljeni broj jedan, ti si posebno samouvjerena i samostalna osoba, a u društvu si često jedan/a od glavnih. U nekim situacijama ponekad znaš biti sebičan/a, ali često to nije uzrokovano namjerno nego se jednostavno ne možeš kontrolirati.

via GIPHY


Broj dva

Ako je tvoj omiljeni broj dva, ti si osoba koja nikako ne može biti sama, a baš je samoća nešto čega se stvarno užasavaš i najviše bojiš. U paru se uvijek osjećaš bolje, bez obzira na to odnosilo se to na dečka/curu ili prijatelja/prijateljicu. Ti vjeruješ da su dvije glave uvijek pametnije od jedne i da u kombinaciji s tebi dragom osobom u životu možeš postići baš sve.

Broj tri

Oni kojima je broj tri najdraži broj često su glavne face u društvu, zabavni su, imaju smisla za humor i pravi su veseljaci. Ako si I ti jedan/a od njih, sigurno znaš o čemu govorimo. Otvorena si osoba i zračiš posebnom vedrinom koju svi oko tebe itekako primjećuju. Osim toga što si jako popularna osoba, ti vrlo lako sklapaš prijateljstva pa raj sebe uvijek imaš hrpu best frendova.

via GIPHY


Broj četiri

Četiri je broj koji prvenstveno označava hrabrost, iskrenost i pouzdanost. Ako je tvoj najdraži broj upravo broj četiri, tvoji prijatelji imaju veliku sreću. Ti si uvijek na njihovoj strani, uvijek im želiš pomoći i imaš vremena saslušati njihove probleme. Tebi svi mogu vjerovati, ali je važno da ne izdaju tvoje povjerenje. Jednom kad te netko razočara, teško da ćeš mu ponovno vjerovati.

Broj pet

Ako si odabrao/la broj pet, sigurno i sam/a znaš da si vrlo energična i optimistična osoba. S tobom stvarno nikad nije dosadno, ali zbog svoje samouvjerenosti koje ti ne nedostaje ponekad ostavljaš dojam umišljene osobe. Oni koji dobiju priliku da te dobro upoznaju, znaju da kod tebe nema nimalo umišljenosti.

via GIPHY


Broj šest
Ako je tvoj najdraži broj šest, ti si onda jednostavna, ljubazna i mirna osoba koja ne voli ulaziti u sukobe. Ponekad djeluješ malo povučeno, ali to je samo kad nekoga dovoljno ne upoznaš - nakon toga se ttly opustiš. Znaš čuvati tajne i poštuješ svoje prijatelje, a duboko u tebi skriva se prava umjetnička duša.

Broj sedam
Svi koji najviše vole broj sedam poznati su po svojoj marljivosti i znanju. Ako je tvoj najdraži broj upravo broj sedam, ti si jedan od najboljih učenika u školi, lako i brzo naučiš gradivo, a poznat/a si po tome što ponekad znaš djelovati malo povučeno. Jednom kad se opustiš pred ljudima kojima vjeruješ, u tebi se budi netko drugi - veseljak koji je uvijek spreman na dobru zabavu.

Broj osam
Oni koji najviše vole broj osam poznati su kao sigurne osobe i oni se najsigurnije osjećaju sami sa sobom. Oko sebe imaju hrpu prijatelja, ali ipak najviše vjeruju sebi. Ako je i tebi osam omiljeni broj, ti si netko tko zna što želi u životu i ima dovoljno hrabrosti, ali i snage da krene za tim i postigne ono što je naumio.

via GIPHY


Broj devet
Ovaj broj najdraži je svima koji su poznati po tome da često mijenjaju svoje raspoloženje, a u društvu su glasni i uvijek u centru pažnje. U svijetu ovaj broj označava mudrost i ljude koji vole avanturu, a ako je i tebi upravo devet najdraži broj, ti pripadaš skupini ljudi koji se uvijek znaju snaći, bez obzira na to u kakvim se problemima nalaze. Za tebe uvijek postoji rješenje i znaš da će na kraju uvijek biti sve kako treba biti.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:


OMG Ljutiš se dok igraš Monopoly ili neku drugu društvenu igru? Saznaj što to govori o tebi

Vrijedi li to i za tebe? Otkrivamo što boja sobe govori o tebi!

Sigurno te zanima – otkrivamo što tvoja pozadina na mobitelu govori o tebi!

brojevi osobnost zanimljivosti

Još vijesti