Slika nije pronađena
S obzirom na to, čak i odjeća u kojoj spavaš govori mnogo o tebi i tvojoj osobnosti. Odlaziš li u krevet u pidžami ili radije nosiš spavaćicu? Pogledaj što odjeća u kojoj spavaš otkriva o tebi i tvom ljubavnom životu.

Klasična pidžama
Ako za spavanje najčešće oblačiš pidžamu, osoba si koja voli udobnost i jednostavnost. Ti si sasvim jednostavna osoba i isto to očekuješ od onoga s kim si u vezi. U ljubavi su ti najvažniji iskrenost i međusobno povjerenje te nema šanse da budeš s dečkom/curom koja se toga ne drži. Inače si zaljubljive prirode pa ti se često zna dogoditi da si odjednom zaljubljena u više ljudi.

via GIPHY


Duga spavaćica
Tebe je od svih najteže osvojiti zbog čega si često single. Iako ekipi oko sebe izgledaš kao otvorena osoba, ustvari se jako teško opustiš pred drugim ljudima. Ista stvar je sa simpatijom, uvijek ćeš nekoliko puta razmisliti prije nego se 'skompaš' s nekim.

XXL majica
Tebi je kod spavanja najvažnija udobnost, a isto to želiš i od dečka/cure. Tebi se sviđaju otvoreni, zanimljivi i simpatični ljudi, a ne voliš ljude koji stalno nešto glumataju. Tvoj ljubavni život nikad nije previše uzbudljiv, ali to ti je sasvim okej. Ti ionako tražiš 'onog pravog'.

Stara majica iz osnovne škole
U staroj majici spavaš jer voliš čuvati uspomene i stalo ti je do ljudi koje poznaješ. U ljubavi se držiš istog pravila - kad nekoga voliš, onda je to ozbiljno i stalno se trudiš oko te veze. Kad si single, nije te baš lako osvojiti.

via GIPHY

Samo gaćice
Ti si romantična duša! Kad si u vezi, dečku/curi posvećuješ se sto posto i nema šanse da pogledaš bilo koju drugu osobu. Padaš na simpa ljude koji se znaju zabavljati i s kojima ti nikad neće biti dosadno.

Ne nosiš ništa
Ti si ustvari poprilično cool! Osjećaš se dobro u svojoj koži i ne voliš da te odjeća (ili išta drugo) sputava. I u školu bi išao/išla gol/a da možeš! Ful si iskrena i otvorena osoba pa i padaš na takve ljude.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Prištići kao znak većih problema – saznaj što mjesto na kojem se javljaju govori o tvom zdravlju

Jesi li pravi fan? Odgovori na pitanja i saznaj koliko dobro poznaješ likove iz serije 'Prijatelji'

WOW Kratka, do ramena ili duga? Saznaj što dužina tvoje kose govori o tebi

Spavanje stil zanimljivost

Još vijesti