Slika nije pronađena

Miris McDonaldsovog Cheesburgera nije više rezerviran samo za restorane, sada svi mogu taj poznati miris imati u svojoj kući uz pomoć ove mirisne svijeće.

Mirisne svijeće su sve popularnije u zadnje vrijeme, a uobičajeni mirisi su svima dosadili. Traži se nešto novo i drugačije. Upravo takvu stvar ima jedan web shop iz Australije – Grey Lines. Na njihovom se webu pojavila svijeća s mirisom McDonaldsovog Cheesburgera! Treba li uopće naglašavati da je bila rasprodana u najbržem mogućem vremenu?

Svijeća košta 29.95 australskih dolara (što je oko 140 kn), a navodno može trajati 30 sati.


Umjesto da kada se zaželiš cheesburgera otrčiš u McDonalds i pokvariš dijetu, ovako možeš samo upaliti svijeću i osjećati se kao da si tamo dok grickaš jabuku.

Ovaj web shop pun je zabavnih stvari koje su idealne kao pokloni za frendove, ali nažalost, iako dostavljaju po cijelom svijetu, Hrvatska za sada nije uključena. Ako imaš rodbinu u nekoj drugoj europskoj državi, možeš na njihovu adresu naručiti ovu svijeću kada se vrati ili neku od drugih ludih mirisa kao što su primjerice slanina, kruh od češnjaka, pivo ili kokice s maslacem! Svijeće nisu jedino zanimljivo što imaju.

Iako trenutno ne dostavljaju kod nas, imaj ih na oku, jer takve se stvari lako promijene.

Foto: greylines.com.au/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Ove traperice koštaju preko 2000 kuna?! Svi se zgražaju na najnoviji model luksuznog brenda

[OMG] Ovo će ti poljuljati povjerenje u sve! Misliš da znaš koji okus imaju zeleni gumeni bomboni?

Sladoled od majoneze i crni sir – najluđi trendovi hrane nastali u 2018. godini

miris svijeća mcdonald's čudno omg cheesburger

Još vijesti