Slika nije pronađena
Nakon globalnog uspjeha 'Despacita', pojavilo se još jedno čudo na tržištu za iPhone, ali ovog puta nije riječ o ljetnom hitu, nego o desetominutnom uratku koji nudi – tišinu.

Mezrahi je došao na ideju 'skladanja tišine' nakon što ga je iznervirala činjenica da svaki puta, kada priključi svoj iPhone na automobilski stereouređaj, svira ista pjesma, prva po abecednom redu.


Sve one pjesme koje započinju sa slovom 'A' tako imaju komparativnu prednost, ali nam uskoro postaju iritantne i uništene od previše slušanja. Upravo zato, on je tržište plasirao 'A a a a Very Good Song' za čijeg trajanja imamo vremena složiti playlistu po svojem odabiru.

Downloadanje tog izuma košta 99 centi i još uvijek je dostupno na iTunes Storeu. No, preostaje nam vidjeti koliko dugo će se tamo zadržati budući da nije riječ o umjetničkom djelu (čak niti pjesmi). Za to vrijeme, Apple će zaraditi, a mi ćemo promatrati hoće li ući u top 10 najskidanijih.

Za sada drži 79. mjesto i rapidno se penje, pa se tako našla ispred hitova brojnih zvijezda poput Kendricka Lamara, Selene Gomez, The Chainsmokersa itd.Inače, na prvom mjestu nalazi se pjesma Pink 'What About Us', na drugom 'Despacito', a na trećem 'Strip That Down' Liama Paynea.

Foto: Unsplash/YouTube

M.Z.


Pročitajte još:

[ANKETA] 'Despacito' i 'Sorry' dvije su najizvođenije pjesme na internetu – koja ti je bolja?

Hit koji je skinuo Gangnam Style s trona – pogledajte koji je novi najgledaniji video na YouTubeu

Hrvatska instrumentalna verija pjesme 'Despacito' – dečki iz 2Cellos rasturili najpopularniji hit

pjesma a a a a very good song tišina Popularno iTunes Store iphone

Još vijesti