Slika nije pronađena
Koliko je vjerojatno da u par mjeseci od obične srednjoškolke, postaneš prava internet senzacija? Sudeći prema broju cura i dečki koji su u rekordnom vremenu postali prave zvijezde, jedino što ti treba je – Musical.ly.

Musical.ly je platforma za povezivanje, stvaranje i šeranje kratkih glazbenih videa (od 15 sekundi) koji izgledaju prefora. Vjerojatno već i imaš otvoreni profil, no kako organizirati sadržaj i povećati broj `followersa´?

Ako te zanima `što i kako´ kada je u pitanju Musical.ly, u nastavku se nalaze savjeti super zvijezda ove platforme (poput Baby Ariel). Super je to što uz pomoć ove aplikacije, gdje god se na svijetu nalazili, imate iste šanse za uspjeh kao i svi...ako pratite neke od ovih nepisanih pravila, naravno.

A video posted by Baby Ariel (@babyariel) on1. Učenje je uspjeh
Nitko se nije rodio naučen, a svaki početak se sastoji od pokušaja i pogrešaka. Bitno je da kreneš, s vremenom ćeš pohvatati sve i tvoj će sadržaj biti puno bolji.

2. Uloži u opremu
Ako ti je u cilju prikupiti što veći broj onih koji će te pratiti, bitno je znati kako je kvaliteta videa nužna. Dobar mob i postolje/tronožac je nešto što će ti sigurno trebati (nitko ne voli gledati videe koji se previše tresu).

3. Izrazi lica
`Kako bi Musical.ly video izgledao cool, moja top 3 savjeta su, koristite dobro svijetlo, pretjerano se kreveljite i izaberite cool kutevi snimanja´, savjetovala je Baby Ariel, cura koju na ovoj platformi prati preko 15 milijuna ljudi.

4. Dobra lokacija
Tvoja soba je dobar početak, ali ako želiš da ti videi izgledaju cool, pronađi neku zanimljivu lokaciju.

5. Hashtagovi i `izazovi´ su tvoja prilika
Uz pomoć popularnih hashtagova i izvođenje aktualnih izazova, imaš najviše šanse da tvoji videi budu zamijećeni i postanu viralni u trenu. Kako bi bila primijećena, dovoljan je samo jedan fora video.6. Ok je biti `cjepidlaka´
Nakon što kreneš u Musical.ly vode, nakon nekog vremena ćeš vidjeti kako se kvaliteta tvojih videa poboljšava. Ako ti stari videi počnu smetati i više nisi zadovoljna s njima, ok ih je izbrisati.

7. Humor je uvijek dobra opcija

Iako glazbeni videi prikupljaju više lajkova, videi u koji je uključena neka vrsta komedije, uvijek će ti pomoći kod prikupljanja novih followersa.

8. Ključ je u ustrajnosti

Bitno je koliko često objavljuješ neki sadržaj, što češće - to bolje.

9. Zabavni spontani videi
14-godišnje blizanke Lisa i Lena, koje imaju preko 15 milijuna pratitelja, savjetuju kako su njihovi najgledaniji videi ono spontani `Naš najgledaniji video je onaj koji smo napravili na jednom fotošutingu -bio je jako jako spontan i jako smo se zabavile snimajući ga.´

10. Objavljuj u `magično doba´

Od 11 ujutro do 5 popodne najviše ljudi je na ovoj platformi, stoga ako želiš skupiti najviše lajkova, ovo je pravo vrijeme kada trebaš postati.


Koristite li Musical.ly? (Anketa)
Foto: Shutterstock/ Instagram

S.T.R.

Ozbiljno upozorenje: Svi koji imate ovo računalo odmah provjerite ispravnost

Pazi što objavljuješ: Evo što dečke najviše zanima na tvom Instagramu ili Facebooku

Oprez: Najgluplje lozinke koje će svi provaliti – vidiš li i svoju među njima?

Popularnost followersi aplikacija savjeti musical.ly

Još vijesti