Slika nije pronađena

U moru različitih kvizova i testova, koji su većinom svi na istu foru, svako toliko se pojavi nešto potpuno drugačije i zabavno. Teško je suzdržati se i ne kliknuti i saznati kakvu energiju isijava tvoje ime.

Iako ovo nije znanstveno utemeljeno, totalno je zabavno i to je mnogima dovoljno. Ovaj generator dat će ti neki zabavan i random odgovor na pitanje kakvu energiju isijava tvoje ime. Radi se o ShindanMarker testu koji se sve više i više širi po društvenim mrežama. Svi se zabavljaju i sheraju smiješne rezultate koje su dobili. Teško da ćeš ovdje dobiti neki dosadan odgovor. Daje ljudima kreativne i zabavne odgovore. Tako neki imaju kaubojsku energiju, badass ili zauvijek sami energiju. Nismo se ni mogli suzdržati i morali smo isprobati kviz i saznati kakvu energiju isijava naše ime. I sve što možemo reći je: ha-ha.

Do sada je test riješilo preko 350.000 ljudi i taj broj brzo raste i raste. Test ćeš pronaći OVDJE. I sve što trebaš napraviti je upisati svoje ime u kućicu i stisnuti gumb 'diagnose'. I dobit ćeš svoj zabavni odgovor.

Foto: Shutterstock.com - Kite_rin

M.T.

Pogledajte još:

Test osobnosti koji je zaludio ljude: Kojem ste izmišljenom liku najsličniji? Ima preko 400 mogućih rješenja!

Testiraj svoju osobnost optičkim iluzijama! Ono što prvo vidiš reći će puno o tebi i tvojim ciljevima

Najkraći test inteligencije koji postoji ima samo 3 pitanja – možeš li ga uspješno riješiti?

kviz shindanmarker Energija energija tvog imena ime test zabava

Još vijesti