Slika nije pronađena

Na Netflixu je sada dostupna još jedna nova opcija koja će nam zasigurno olakšati njegovo korištenje. Nova opcija je vezana uz kategoriju 'Nastavi gledati' gdje su se možda pronašle neke serije ili filmovi koje smo odlučiti više ne gledati jer nam se možda nisu svidjeli, a samo nam smetaju u toj kategoriji. Ova opcija će nam to puno olakšati!

Svi smo barem jednom na Netflixu počeli gledati neku seriju ili film te smo naprosto prestali s gledanjem jer nam se sadržaj nije svidio. Na Netflixu postoji opcija 'Continue Watching' koja nam često olakšava nastavak gledanja nekog filma, a pogotovo serije, jer doslovno jednim klikom na nju nastavljamo gledati točno tamo gdje smo stali zadnji puta.  No, iritantno je što su sve te serije ili filmovi koji nam se možda više ne gledaju i dalje u odjeljku 'Continue Watching', odnosno 'Nastavi gledati', a nova opcija na Netflixu će nam sada olakšati organizaciju te kategorije, piše The Verge. Od sada je u toj kategoriji moguće maknuti sve one serije ili filmove koje smo jednom započeli, ali ih više ne želimo nastaviti gledati.

via GIPHY

Ova opcija svidjet će se mnogima, a pogotovo onima koji cijelo svoje slobodno vrijeme provode na Netflixu te se često odluče da jednostavno više ne nastavljaju gledati neku seriju ili film. Sigurni smo da će 'Continue Watching' sada svima biti puno organiziraniji jer će se u njemu sada nalaziti samo one stvari koje zaista želimo nastaviti gledati, a ne i one koje nam se nisu svidjele pa smo prekinuli gledanje.

Pogledajte još:

U Hrvatsku dolazi nova platforma za gledanje filmova – hoćeš li zbog nje otkazati Netflix?

Netflix otkrio sudbinu serije 'Emily in Paris' – hoće li ju ukinuti zbog hejta ili dobiva novu sezonu?

Filmovi za koje se pretpostavlja da su ih baš svi pogledali – koliko ih ti imaš odgledanih?

Netflix nastavi gledati nova opcija continue watching

Još vijesti