Slika nije pronađena

Radio Korzo iz Rijeke je objavio fotku na kojoj je jasno vidljiv gusti dim koji je prekrio Korzo! Razlog tome je dimna bomba koju je bacio netko od učenika Pomorske škole.


U Šibeniku je ipak nešto mirnijematuranti su 'zapalili' ulice ovog grada, odnosno obavili ga dimom u šarenim bojama. Snimku donosi portal ŠibenikIN.


U Dubrovniku je tradiconalno ludo – najluđi su navodno učenici Pomorsko-tehničke škole koji svake godine podižu ljestvicu proslave posljednjeg dana srednje škole, piše DuList. Ove godine su Norijadu obilježile pjesma i bengalke!


Čitatelj iz Dubrovnika nam je dostavio još 'materijala' s dubrovačke norijade - Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik divljala je jednako kao i Pomorsko-tehnička. Palili su bengalke i zabavljali se uz zvukove 'Miljacke'.


U drugim Hrvatskim gradovima fešta se sasvim normalno – u Splitu se pjevaju dalmatinske pjesme i svira harmonika, piše Dalmacija Danas.

U Koprivnici se pleše tradicionalno salonsko kolo, a zabava se nastavlja na ostacima starih gradskih bedema, gdje je za njih pripremljen šator, glazba, plesni podij i DJ, piše Drava.info.


Kakva je situacija u vašem gradu? Slobodno nam šaljite fotke u inbox našeg službenog profila na Facebooku. Čekamo vas!

Foto: Facebook/YouTube/Screenshot/Privatna arhiva

M.Z.


Provjeri još...

NORIJADA 2018 Pogledajte kako su se maturanti zabavljali na zagrebačkom Trgu

NORIJADA 2018. Saznajte kako, kada i gdje će 'noriti' zagrebački maturanti

KVIZ: Kako ćeš provesti Norijadu?

Hrvatska Split Rijeka sibenik Dubrovnik koprivnica norijada 2018

Još vijesti