Slika nije pronađena

Ova situacija se sigurno ne bi svidjela nijednom djevojci da se nađe u njoj, kao što se nije svidjelo i ovoj djevojci koja se svoju priču odlučila podijeliti na TikToku. Naime, upoznala je dečka na Tinderu s kojim se nastavila dopisivati na Snapchatu, ali joj je jedan dan prekipjelo gdje je čak izjavila kako će zbog toga i izbrisati svoj Tinder profil.

Serena je djevojka koja je na TikToku objavila svoj storytime o dečku kojeg je upoznala na Tinderu, ali njihova komunikacija je prošla neslavno. Naime, u videu je objasnila kako je tog dečka upoznala na ovoj aplikaciji za dejtanje te da su svoj razgovor prebacili na Snapchat gdje su se dalje nastavili dopisivati. Međutim, jedan dan je situacija eskalirala jer je taj dečko poludio zbog Sereninog neodgovaranja na poruke. Prvo joj je neumorno slao tekstualne, a zatim i glasovne poruke u kojima joj objašnjava zašto se naljutio, a razlog je zaista zaista banalan – u pitanju je njezino dugo neodgovaranje. Osim toga, izuzetno ga je naljutilo što joj je poslao svoju sliku, a ona mu na to nije ništa napisala već mu je također poslala svoju sliku s duck faceom: 'Stvarno? Izlazit ćeš sa mnom na pića i poslat ćeš mi samo duck face. Wtf?' – napisao je. Ubrzo nakon toga joj je poslao još jednu poruku u kojoj joj je rekao kako je toksična jer mu uopće nije odgovorila ni na onu prethodnu poruku.

Serenin komentar na cijelu ovu situaciju je taj da je rekla kako će izbrisati svoj Tinder profil i da bi voljela da je izmislila ovu cijelu priču koju prepričava u TikTok videu, a mnogi su se složili s njom u komentarima: 'Dragi dnevniče, opet sam danas bio odbijen. Ne shvaćam to. Čak sam joj poslao badass sliku sebe kako pušim. Možda sam ipak predobar' – komično je napisala jedna pratiteljica. No, mislimo da svi zapravo shvaćamo tko je bio toksičan u ovom odnosu, a Serena je napravila pravi potez blokiravši ga na svim društvenim mrežama.

Pogledajte još:

Toksičan način kako da se netko zainteresira za tebe – već smo ga viđali u filmovima i serijama

Nemoj pasti na ove fore: Stvari koje će dečki reći SAMO kako bi te odvukli u krevet

Trenutak u vezi kada najviše parova prekida – više od polovica veza ovdje pada u vodu

dečko blokiranje toksičnost Tinder neodgovaranje

Još vijesti