Slika nije pronađena

Ako ste mislili da u gimnazijama nema huligana, prevarili ste se – najpoznatiji Huligani iz regije pohađaju Treću gimnaziju u Sarajevu, a zovu se Emerald Podbićanin, Dženan Muhamedović, Adis Mušić i Amer Kovačević.

Ne, oni ne uništavaju školske klupe, ne pale baklje, ne maltretiraju školske kolege niti dane provode opijajući se u lokalnom parku – oni snimaju genijalne YouTube videe i nasmijavaju nas do suza.


Dok većina tinejdžera mašta o uspješnoj YouTube karijeri, Emerald, Dženan, Adis i Amer su se bacili na posao i sada se mogu pohvaliti sa 70 tisuća vjernih followera: 'Kanal smo pokrenuli u novembru 2013. jednog školskog dana kada su Amer i Adis snimili kratak snimak. Oni su taj snimak pokazali Emeraldu koji ih je podržao i zajedno su nastavili snimati. Videe snimamo jednom u sedmici, pretežno subotom. Ideje većinom zajedno razrađujemo a Emerald najčešće bude najkreativniji' objašnjavaju dečki.

Osim vojske fanova, Huliganima je za rukom pošlo po prvi put i unovčiti svoj hobi zbog čega su jako sretni: 'Nedavno nam je stigla prva plata. U budućnosti se nadamo nekoj solidnoj zaradi. Sve u svoje vrijeme.'
A tko su njihovi uzori? 'Gledamo nekoliko balkanskih jutubera, koji su nam ujedno i kolege. Od stranih jutubera najviše volimo gledati Nigahigu, Spencera i Minimintera' otkrivaju.

Huligani imaju i poruku za naše čitatelje: 'Samo neka uče redovno i kažu NE prosjecizmu, jer svako ima pravo na lošu ocjenu!'.

Sviđaju li vam se njihovi videi?

I.N.

Pročitajte još:

Mlade nade YouTube-a: upoznajte zagrebačke tinejdžere Lovru i Saru

Najstrašniji 'prank' ikad: poznati YouTuber zgrozio svijet svojom 'šalom'

Gdje su sada? Poznati YouTuberi koji su odustali od snimanja videa

youtube huligani iz gimnazije