Slika nije pronađena

Možeš li uopće zamisliti da moraš simpu zvati na kućni telefon i da ti se prvo javi njegova mama? Znamo, ni mi isto.

Ako slučajno nisi svjesna ili svjestan zašto živiš u super dobu, mi smo tu da ti helpnemo. Dakle, ovo su cool načini na koje možeš komunicirati sa svojom ekipom.

1. Telefon je još uvijek cool

Ne mislimo baš na kućni, ali još uvijek je totalno cool pričati s frendicom satima na telefon. Primjerice, dečko koji ti se sviđa konačno je poslao poruku i da – pozvao te na pravi dejt! U sekundi okrećeš broj najbolje frendice i u jednom dahu analizirate svako slovo njegove poruke. Što odgovoriti, kako se ponašati, misli li on to ozbiljno ili se samo šali... Završavaš razgovor i skužiš da ste upravo provele sat i pol na telefonu!

2. WhatsApp, Viber, Messenger

Nemoguće je zamisliti današnju komunikaciju bez poruka koje šaljemo putem ovih aplikacija. I odmah znaš na čemu si – u sekundi možeš vidjeti da li je netko dobio poruku, pročitao, kada je bio online... Postoji li nešto gore nego kad ti netko seena poruku i ne odgovori? Najveća fora je što putem ovih aplikacija možeš slati i fotke, video, gifove, šerati linkove i još hrpu drugih stvari - neograničeno, trebaju ti samo gige.


Još jedna velika prednost ovih aplikacija su grupe. Možete li uopće zamisliti dogovor oko nekog izlaska s najboljim frendicama bez komunikacije u vašoj grupi 'Samo najbolje'? Na sekundu se odvojiš od mobitela i dočeka te 50 novih poruka i fotke modnih kombinacija koje cure planiraju obući...

3. Video call

Hrpa aplikacija danas ima mogućnost video poziva. Genijalna stvar ako pričaš sa bff/dečkom koji žive daleko ili ako ti netko nešto jednostavno mora pokazati. WhatsApp i Viber neke su od aplikacija putem kojih možeš napraviti Video call, a nedavno je i Facebook uveo novost da za vrijeme razgovora možeš koristiti razne filtere (slično kao kod Snapchata) i zabavljati se na najjače!

Primjerice, najbolja frendica ti je otišla s roditeljima na fora putovanje u Pariz. A ne bi ona bila najbolja frendica da nije putem video poziva nazvala upravo tebe i kroz par minuta ti pokazala gdje se nalazi i kako se zabavlja. U tom trenutku osjećala si se kao da ste vas dvije zajedno na tom putovanju iz snova.


4. Snapchat

Iako spada u kategorija aplikacija za dopkanje, prvi su krenuli s mrak filterima pa smo ga izdvojili. Tvojoj baki možda nije jasno zašto imaš zečje uši na glavi, ali mi te kužimo.

Ali to je tek početak! Najveća fora ove aplikacije je činjenica da na Snapu po defaultu nestaju poruke. Stvari koje ni pod razno ne smiju doći do drugih ljudi, povjerljivi razgovori s frendicom, fotka s novogodišnjeg tuluma s dečkom iz susjednog razreda, tvoje najgore modne kombinacije – to su TOP SECRET stvari za koje je Snap kao stvoren.


5. Društvene mreže

Nebitno koja, sve su postale alat komunikacije i jednostavno je teško zamisliti život bez Facebooka ili Instagrama. Pa kako ćeš znati s kim se druži bivši ili što najviše voli simpa?

Na društvenim mrežama pohvalit ćeš se novim relationship statusom, fora stvarima koje si ulovila na sniženjima, neobičnim mjestima koje si posjetila u gradu, a fotke tvog kućnog ljubimca na Instagramu postale su već prava atrakcija.

Već neko vrijeme pravi hit na društvenim mrežama je live video. Konačno ste dočekale koncert omiljenog benda u gradu, ali jedna frendica nažalost zbog bolesti ne može ići. Kakva šteta... Ali možete je razveseliti tako što ćete pokrenuti live video baš u trenutku kada krene njezina omiljena pjesma, to će je razveseliti u sekundi! Live video možete koristiti na Facebooku i Instagramu.

Ovih praznika komuniciraj s ekipom na najjače! I bez brige, uz aktualne Vipnet tarife na bonove ne plaćaš uspostavu poziva, gige dijeliš s prijateljima, što ne potrošiš, prenosiš i naravno - surfaš na 4G brzinama.


Snimi fora video, gifove, šeraj na Instagramu i Facebooku, a ako želiš podebljati svoju tarifu, izaberi SNACK. Saznaj više...


Sponzorirani članak
Foto: Unsplash

Komunikacija tarife vipnet dopisivanje frendovi

Još vijesti