Slika nije pronađena

Pisali smo o lijepim i fora božićnim porukama, a sad imamo još neke ideje koje totalno možeš iskoristiti i uljepšati blagdane frendovima, članovima obitelji ili simpatiji.

1. Otpjevaj božićnu pjesmu s kapicom na glavi – nema bolje od originalne i osobne video čestitke, a bit će još veća fora ako ne znaš pjevati. Vrh!

2. Gifovi su THE BEST – cool gif može popraviti i najlošije raspoloženje. Naša ideja je: upali i ugasi lampice na svom boru.

3. Snimite obiteljsku glasovnu poruku – svi se stisnite uz mobitel i snimite jednu lijepu obiteljsku čestitku koju možete slati teti, baki ili ujaku u Njemačku.

4. Fotka kolača – naravno da već sad imaš punu kuću božićnih kolača. Fotkaj ih, čestitaj Božić i pozovi ekipu na slastice.

5. Cool fotke koje će postati uspomena – snimi neke fora fotke koje možeš poslati ekipi uz čestitku, a koje će jednog dana možda biti super uspomena. Omotaj se lampicama i poziraj uz bor, namuljaj se čokoladom od kolača, psu stavi crvenu kapicu i pozirajte skupa.. ideja ima tisuću. Naravno, lajkovi na Instagramu su zagarantirani.


Ovog Božića šalji najbolje čestitke svojim najdražima! I bez brige, uz aktualne Vipnet tarife na bonove ne plaćaš uspostavu poziva, gige dijeliš s prijateljima, što ne potrošiš, prenosiš i naravno - surfaš na 4G brzinama.Snimi fora video, gifove, šeraj na Instagramu i Facebooku, a ako želiš podebljati svoju tarifu, izaberi SNACK. Saznaj više...

Sponzorirani članak

Božić tarife vipnet

Još vijesti