Slika nije pronađena

Sigurno znaš barem jednu curu koja je totalno cool, ali kad se zaljubi pretvara se u totalnu luđakinju. Ili si ti ta cura? Nije bitno, činjenica jest da kad se zaljubimo da radimo stvari koje možda inače ne bismo.

Iako smo sve različite, postoje neke stvari koje (većina) cura radi kad su zaljubljene. Prepoznaješ li sebe na ovoj listi?

1. Pitaš ga totalno glupa pitanja – koji je danas datum? Koliko si dobio iz 3. zadatka? Što imamo za zadaću iz hrvatskog? Naravno da bi sve ovo mogla pitati i bilo koga iz razreda, ali bilo kakva prilika za razgovor je VRH.


2. 'Slučajno' ga diraš – 'Gle imaš mucicu na majici' i slične spike, sve samo da ga možeš dotaknuti i rastopiti se od sreće.

3. Mozgaš nad svakom porukom – tri sata pričaš sa bff, onda pet puta provjeravaš gramatiku i još sat vremena analiziraš koji smajlić poslati. Na kraju pošalješ samo: 'Bok, kaj radiš?'


4. Stavljaš novu profilnu tek kad vidiš da je on online – njegov lajk vrjedniji je od sto drugih. Naravno!

5. Pričaš glasno samo da on čuje – 'E bili smo vani i bio je taaako zgodan dečko vani, predobar je totalno' – nadaš se da će čuti i biti malo ljubomoran, priznaj da si ovo radila barem jednom!6. Stavljaš pjesme s riječima koje se odnose na njega
– idealna je nova pjesma Taylor Swift ili bilo koja druga u kojoj se može prepoznati ON. A ti si kao samo stavila pjesmu na status – uopće nije za njega.

7. Stalkaš ga – znaš da će u petak u 18 sati biti na treningu i ti baš slučajno tad prolaziš s frendicom kraj igrališta. Kao. Slučajno.


8. Hejtaš cure s kojima si je dobar – nema veze što je u pitanju njegova sestrična, svaka cura koja diše u njegovoj blizini tvoja je neprijateljica.


Foto: Giphy/YouTube(Rclbeauty101)


I.I.

Pročitajte još:

Tebi se sviđa on, a njemu se sviđa druga cura – što napraviti u toj situaciji?

Postani savršena ljubilica - šest koraka do najboljeg francuskog poljupca

6 glupih ljubavnih odluka koje je svaka cura donijela u ljubavi

dečko cure ludost zaljubljena