Slika nije pronađena
Say What? Šuška se šuška da nam za korištenje Instagrama ubrzo uopće neće trebati internet! Sjeti se samo onih dana u mjesecu kada mobilni internet dođe pred kraj i gledaš svaki megabajt, spajaš se na sve moguće WiFi mreže koje tvoj mob može uloviti i sve to kako bi provjerila tko ti je sve lajkao novu fotku na Instaču.

Čini se da će ovi problemi postati stvar prošlosti jer se razvija sustav koji će omogućiti skrolanje i praćenje Instagram objava bez interneta. #srećadoneba! Iako još uvijek nije ništa službeno potvrđeno iz Instagram redova na konferenciji, koju je održavala Facebook ekipa, dotaknula se i ova teme.
`Instagramova misija je pomoći ljudima povezati se. 80 posto Instagram zajednice nalazi se izvan SAD-a... a za ljude u loše povezanim regijama, počeli smo s testiranjem offline iskustva koje omogućava ljudima konzumaciju sadržaja iako nemaju interneta ili mreže. ´, komentirali su developeri.Čini nam se da je ovo potvrda informacije da Instagram uskoro postaje neovisan o netu, što je odlična vijest- zar ne?! Jedva čekamo, a ti? Misliš li da je offline Instagram dobra ideja?Foto: Instagram/ We heart it

S.T.R.

Ovaj će izum biti pravi test prijateljstva - bi li dala svojoj BFF 'malo baterije' ?

OMG Pitamo se što je sljedeće – je li ovaj make up video odvratan ili skroz cool?

Ah, Internet: Mrziš kad ti se pahuljice rastope u mlijeku? Evo rješenja!

interent aplikacijem novost offline instagram

Još vijesti