Slika nije pronađena

Jenn McAllister je YouTube zvijezda, ima stotine tisuća obožavatelja, milijune pregleda svojih šaljivih videa, a njen posljednji – “Kids Back Then vs. Kids Now” – već je pregledalo skoro pola milijuna osoba, u samo nekoliko dana koliko je dostupan on-line. Sa svojih 18 godina, već upozorava mlade i sprda se s njima jer su uvijek na telefonima umjesto da se igraju nekih ‘starijih’ igara kao što su lovice ili skrivača. (Mi se pitamo kako bi svi ti obožavatelji gledali njene videe da se umjesto na računalima igraju vani.)


McAllister, koja novac zarađuje tako što u svoje videe ubacuje razno razne proizvode koje na taj način reklamira, kaže da nikada nije imala “pravi posao”, a niti da joj treba.

Željela bih se baviti voditeljstvom ili glumom”, kaže McAllister za Business Insider. “To će biti moj sljedeći potez. Ne vidim se kako radim neki ‘obični’ posao.

Objavljivanjem videa na YouTube-u počela se baviti prije 5 godina, ali tek je prije 3 godine doživjela svojevrsni boom – nakon što se povezala s drugim youtuberima koje je na toj platfomi upoznala.

YouTube je odličan način za upoznati prijatelje”, kaže Jenn. Prije godinu dana preselila se u Los Angeles u kuću koju dijeli sa još 4 YouTube zvijezde, kao što je i ona. Iako su konkurencija jedni drugima, podupiru se i vesele uspjesima.

Mislite li da je YouTube dobar način za postati slavan?

L.B./izvor: Business Insider

foto: Twitter, YouTube

jenn mcallister pravi posao youtube

Još vijesti