Slika nije pronađena

Ima li što iritantnije od slike selfija i fotki hrane? Očito da – to su selfiji s hranom!

Jednoj djevojci, koja je željela ostati anonimna, to je posebno išlo na živce pa je odlučila pokrenuti profil YouDidNotEatThat na Instagramu. Naljutile su je djevojke koje stavljaju fotke s hranom, a ne jedu ju jer 'paze na liniju'. Posebno jedna skupina joj je 'sjela na živac' – fashionblogerice.

'Radim već dugi niz godina u medijima i pratim mnoge fashion blogerice. Jedna je stvar što se naslikavaju u skupoj odjeći koju im poznati brandovi daju, ali druga je stvar što zavaravaju svoje fanove'. Ona tvrdi da mnoge od njih uopće ne jedu hranu s kojom se naslikavaju i da tome mogu zahvaliti svoj stas.

Objasnila je da stalno stavljaju fotke s kolačima ili krafnama,  a mnogo puta, nakon što objave fotku, samo odšetaju ne pipnuvši prefinu hranu u tanjuru.

'Nije mi namjera povesti raspravu o tome tko što jede i koliko kila ima. Ovo je više kao: ako nosiš veličinu 32 i staneš u taj mini bikini u kojem si se slikala na plaži, onda sigurno nisi pojela sve te klače koje si slikala. To što oni rade je zapravo lažna prezentacija savršenog života – sve mi bismo se trebale osjećati loše jer jedemo, a ne stanemo u minijaturne brojeve. Ako izgledaš super, onda priznaj da paziš što jedeš i sve je ok.'

Slažete li se sa stavom ove anonimne djevojke?

Foto: Instagram
Izvor: Collegecandy.com
I.N.

Hrana fashion blogerice

Još vijesti