Slika nije pronađena

Dobra vijest za sve 'cajkaroše' – nakon Extra FM-a, s emitiranjem ubrzo kreće i prva komercijalna glazbena televizija koja će u 95-postotnom dijelu emitirati glazbeni sadržaj, dok će preostalih 5% vremena 'vrtjeti' reklame.
U svom zahtjevu za dobivanje dopuštenja za novi TV kanal vodstvo tvrtke EXTRA FM d.o.o. naznačilo je kako će program ExTRA TV-a realizirati 'emitiranjem glazbenih spotova i objavom snimki nastupa izvođača s brojnih glazbenih manifestacija u organizaciji i produkciji pružatelja ove medijske usluge', piše Slobodna Dalmacija.Programom će dominirati pop i zabavna glazba hrvatskih i regionalnih izvođača, a bit će koncipiran moderno, u duhu svjetskih aktualnih trendova kada su u pitanju glazbene TV forme. Neki od izvođača će biti Željko Joksimović, Sergej Ćetković, Neda Ukraden, Saša Matić, Aca Lukas, Jelena Karleuša, Seka Aleksić, ali i Maja Šuput, Lidija Bačić, Severina i drugi.Program će objedinjavati 25% hrvatskih AV djela, 25% udjela europskih djela, 10% nezavisne produkcije i 5% vlastite proizvodnje.

Dozvolu za emitiranje je tvrtka EXTRA FM d.o.o. dobila od Vijeća za elektroničke medije jednoglasnom odlukom na razdoblje od deset godina za satelitski, internetski, kabelski i druge oblike prijenosa audiovizualnog programa. Koncept je nastao po uzoru na DM SAT televiziju Dragane Mirković i druge koji emitiraju spotove izvođača iz država s područja bivše Jugoslavije.Još se ne zna kada će početi s emitiranjem, tko će biti vodilji ni kakav će biti sadržaj emisija, ali projekt je u pripremi, za Slobodnu Dalmaciju je potvrdio Antonio Luka Radanović, odgovorna osoba u tvrtki EXTRA FM d. o.o..

ExTRA TV će biti dostupan u sklopu Vipnetova i Max TV paketa, ali i putem B.netove kabelske.

Tko od vas jedva čeka da ExTRA TV krene?

Foto: Pixabay/Profimedia

M.Z.


Provjeri još...

Volite 'šarafiti žarulje' – rezultati ankete pokazali su da cajke slušate i više od očekivanog

Krenuo je radio s cajkama - evo gdje ga možete slušati i što morate znati!

Tko to 'šarafi žarulje'? Stručnjaci ispitali srednjoškolce i otkrili profil ekipe koja voli cajke

Hrvatska televizija cajke extra tv Novi kanal

Još vijesti