princ Nikolai

Ma kakva britanska kraljevska obitelj, danska kraljevska obitelj će ti biti puno zanimljivija. Pogotovo jedan član. Nedavno je princ Nikolai zapeo za oko curama i od tada mu je popularnost drastično skočila.

Nitko ne priča o danskom princu Nikolai jer je do nedavno bio mladi tinejdžer, ali posljednjih je nekoliko godina odrastao i sada s 22 godine izgleda kao princ iz Disney bajke. Sada je pao curama u oko nakon što su se na TikToku počele dijeliti videi s njegovim fotkama i snimkama, a pogotovo snimka s modne revije od siječnja prošle godine kada je bio Diorov model.

@mrlhigh

Prince Nikolai of Denmark/ Nikolai the Model 🇩🇰 ##princenikolai ##denmark ##princeofdenmark ##foryou ##princefelix

sonido original - .

Ovo je samo jedan od videa koji su postali viralni. Hrpa ljudi uopće nije niti znala da postoji danska kraljevska obitelj i sada kada su saznali za njih, ne skidaju oči s Nikolaia. Možda nikada neće doći na tron jer je vrlo daleko u redu, ali ipak je princ. Izgleda kao da je u rodu s glumcem Timotheejem Chalametom, a koji je također obožavan od strane cura.

Na žalost mnogih, Nikolai ima djevojku s kojom je u vezi već nekoliko godina, ona je Benedikte Thoustrup. Prve fotke na kojima su se njih dvoje pojavili zajedno izašle su još 2018. godine, a pošto princ ne voli pričati o svom privatnom životu, ne zna se puno detalja.

Embed from Getty Images

Princa nećeš pronaći na društvenim mrežama, a često i u potpunosti nestane iz javnosti. Nije toliko u centru pažnje jer ne radi drame niti živi skandaloznim životom. Pravi princ!

Pogledajte još:

Bi li se mogla hraniti kao član kraljevske obitelji? Ovo je 8 čudnih navika i pravila za hranu koje imaju

Trikovi kojima se služi kraljevska obitelj kako bi se što više svidjeli drugima - počni ih koristiti i ti

Neobične zabrane: Aktivnosti koje kraljevska obitelj NE SMIJE raditi, ali ti smiješ! Poput igranja Monopolyja

Viralno danski princ princ nikolai

Još vijesti