Slika nije pronađena

Kristina Pimenova ima samo 9 godina, a već je izgradila karijeru modela koju je započela sa samo 3 godine. Iako je još uvijek dijete, mnogi je nazivaju 'najljepšom djevojkom na svijetu'.

Osim što je bila model za zvučna imena kao što su Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani i Benetton, Kristina na Facebooku ima pravu vojsku sljedbenika – više od 2 milijuna fanova svakodnevno ju obasipaju komplimentima. Ono što neke zabrinjava u cijeloj ovoj priči jest činjenica da joj se mnogi obraćaju riječima poput 'bejb' ili hvale 'njene duge noge' čime zapravo seksualiziraju devetogodišnju djevojčicu.

Iako njena majka, bivši model, tvrdi da ona objavljuje fotke svoje kćeri na društvene mreže (jer je Kristini zbog godina službeno zabranjen pristup na Facebook) te vodi računa o neprimjerenim komentarima, mnogi joj zamjeraju što na ovaj način 'reklamira' svoju maloljetnu kćer. Kristina većinom reklamira dječje kolekcije poznatih brandova i stavljaju joj vrlo malo šminke za potrebe snimanja, no mnoge i dalje muči činjenica da tako nešto nije primjereno 9-godišnjoj curici.

Kakvo je vaše mišljenje? Mislite li da joj ovakve fotografije mogu samo škoditi ili su neki podignuli mnogo buke ni zbog čega?

Foto: Facebook
Izvor: DailyMail.co.uk
I.N.

model curica

Još vijesti