Slika nije pronađena

Blagdansko vrijeme već je debelo stiglo, a to znači da je otvorena sezona lopova. U Americi je pogotovo aktualna krađa paketa koje lopovi nalaze pred ulaznim vratima ljudi. Ovaj čovjek odlučio je tome stati na kraj.

Mark Rober je bivši inženjer NASA-e, a ove godine odlučio je stati na kraj lopovima. Šest mjeseci je izrađivao ovaj savršen mamac u obliku paketa koji, kad se otvori, obasipa lopova supersitnim šljokicama i sprejem s mirisom prdeža. Mark je radio u NASA-i devet godina, a ovu šljokičavu bombu izradio je od Apple HomePod zvučnika kojeg je omotao u prozirni celofan i ostavio ga vani, pred vratima. Međutim, umjesto zvučnika, kutija je sadržavala četiri skrivena pametna telefona koji snimaju lopova iz svih kuteva kroz skrivene, izrezane prozorčiće na kutiji. Također, paket je imao ugrađeni GPS lokator i brzinomjer kako bi se aktivirale kamere čim brzinomjer procijeni da se paket miče.




Kao posvetu Kevinu McCallisteru, glavnom liku filma Sam u kući, Mark je zalijepio poštanske naljepnice koje su bile adresirane na Harryja i Marva, najpoznatije filmske lopove. Kad lopov otvori paket, unutar paketa počnu se okretati motori koji sve u blizini prekrivaju šljokicama. Kako bi svemu dodao poseban dojam, Mark je u svoju napravu dodao sprej koji širi smrad prdeža. Jedan špric ovim sprejem može ljude natjerati da pobjegnu iz prostorije.


Moralna pouka ove priče je- ne kradi tuđe stvari jer nikad ne znaš kakav prank te može neugodno iznenaditi!

Foto: YouTube Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Samo dislajk – nećete vjerovati tko je autor najnepopularnijeg videa na YouTubeu

Ima samo 7 godina i milijune na računu – evo tko mu pravi društvo u top 10 najplaćenijih YouTubera

[HOROSKOP] Po riječ za svaki znak – saznaj što će obilježiti tvoju 2019. godinu

prank Lopovi šljokice paket Krađa osveta pouka

Još vijesti