Slika nije pronađena

Neki tvrde da im je ovo trajalo po tri dana bez da se uopće obrisalo. Koliko će ti 'tetovaža' biti postojana ovisi i gdje ju nacrtaš. Ako je na nekom dijelu koji tijekom dana često močiš s vodom, vjerojatno će se isprati puno prije.

Ovo je dobar način za provjeriti kako bi ti stajala prava tetovaža prije nego što ju staviš. Možeš si sama nešto napraviti, ili možeš udružiti snage s frendicom/sestrom/dečkom/kojom god osobom želiš. S obzirom da ćeš si trebati sama nacrtati, ako nisi baš Picasso, najbolje je držati se nekih što jednostavnijih motiva, poput srčeka, cvjetića, zvjezdice, slova ili brojki. Neki su ovo radili već sigurno u nižim razredima osnovne, ali ako nisi znala za ovaj način 'isprobavanja tetovaže', nikad nije kasno da isprobaš. Pogotovo zato što ti trebaju samo 4 stvari koje sigurno već imaš doma. Iako bi pomislili da svi znaju za ovo, video koji su ove dvije frendice objavile je postao viralan i sve je zanimalo kako su to napravile.

@ericamarronee

@martis964

hot n cold - audiobear

Dakle, ono što ti treba je marker, puder za bebe, lak za kosu, wc papir – i malo vode. Prvi je korak da nacrtaš željeni motiv na koži, onda preko njega treba nasipati pudera za bebe, pošpricati preko lakom za kosu, staviti pod vodu da se lak ispere, lagano potapkati wc papirom – i to je to. Cijeli ovaj postupak trebao bi pomoći da ti se sličica ne razmulja kada prođeš prstom po njoj i da izdrži malo dulje nego da samo nacrtaš nešto s markerom.

Pogledajte još:

Kako odabrati pravu tetovažu za sebe? Saznaj što o tome kažu tattoo majstori

[HOROSKOP] Kakva je tetovaža idealna za tebe s obzirom na znak zodijaka?

KVIZ: Možeš li prepoznati celebove po njihovim tetovažama?

tattoo privremena tetovaža tetovaža

Još vijesti