Slika nije pronađena

26-godišnja Australka koja se bavi modelingom na Instagram profilu često objavljuje svoje fotografije, a osim lajkova i komplimentata, susreće se sa sve veći brojem ružnih i uvredljivih komentara.

'Pojedi hamburger', 'Izgledaš kao kostur', 'Ja sam mršava, ali ovo je odvratno' samo su neke od rečenica koje su se našle ispod njenih fotki.






Genevieve Barker smatra da u društvu postoje dvostruki kriteriji kada je u pitanju žensko tijelo stoga se odlučila obratiti hejterima: 'Shvaćam što želite reći, ali imajte na umu da neke žene imaju prirodno ovakva tijela poput mene. Neprestano čitam članke koji osuđuju ponižavanje i vrijeđanje žena s viškom kilograma. A što je s mršavicama kojima govore da su odvratne? Da, ja sam mršava, ali sam prava žena.

Na svom Instagramu objavljujem dosta fotografija jer to od mene zahtjeva posao kojim se bavim i često čitam komentrae poput 'pojedi nešto'. Zbog toga sam znala biti tužna i povrijeđena, ali više ne dopuštam hejterima da me posramljuju. Jedem, vježbam, zdrava sam i to je moje tijelo.


Žene treba slaviti neovisno o veličini koju nose. Nijedno tijelo nije 'pogrešno ili ružno' i nitko ne bi trebao biti kritiziran zbog građe. Ljudi trebaju razmisliti prije nego napišu riječi koje nekoga mogu ozbiljno povrijediti.'

Slažete li se s njenim riječima da 'nijedno tijelo nije ružno'?

Foto: Instagram
Izvor: DailyMail.com
I.N.

Pročitajte još:

Celebrity cure kojima stalno govore da su premršave

'Mršavice' uzvraćaju udarac – odgovori kojima ćeš ušutkati hejtere

Trend velikih guza – trebaju li se mršavice sramiti?

mršavice Tijelo

Još vijesti