Slika nije pronađena

Izjavila je kako njena kćer nije dovoljno pametna da bi se mogla osloniti na svoje znanje u životu, te da zato treba izgledati čim bolje kako bi uspjela, a iako ima tek 14 godina, vjeruje da treba početi raditi na svojem izgledu.

Suprotno od većine roditelja koji će svoju djecu uvijek tjerati da uče i imaju što bolje ocjene u školi kako bi jednog dana mogli biti netko, ova mama ima malo drugačiju viziju budućnosti za svoju kćer. Ne vjeruje da je budućnost u školovanju i nije je briga za ocjene, školu, faks, već umjesto toga potiče svoju kćer da postane influencerica.


Izjava ove mame nije mogla ne postati viralna. Carla Bellucci 37-godišnja je majka iz Velike Britanije koja je tamošnjoj javnosti poznata zbog skandala koji je napravila. Lagala je o tome da ima depresiju kako bi osvojila besplatnu plastičnu operaciju nosa. Sada se bavi modelingom i na svom Instagramu objavljuje atraktivne fotke za svojih 63 000 pratitelja.


U izjavi za britanski Closer časopis izjavila je kako želi da njena 14-godišnja kćer Tanisha ide na plastične operacije kako bi dospjela daleko u životu jer kako kaže 'ružni ljudi ne mogu nigdje doći u životu'. Nije je briga za njeno školovanje jer tvrdi da će se u životu više morati oslanjati na svoj izgled pa zato treba izgledati čim bolje. Kada napuni 16 godina prvo ju čekaju fileri u usnama. 'Ako želi biti uspješan influencer i reality zvijezda onda će morati i izgledati onako kako je u tom trenu aktualno – operacija je očit izbor. Izgleda dobro, ali plastične operacije će je učiniti još ljepšom', samo je jedna od njenih izjava koje su zgrozile ljude.


Svakog mjeseca odvaja sa strane 100 funti (oko 800 kn) kako bi Tanisha imala za operacije kada napuni 18 godina. I to nije sav novac koji ulaže u njen izgled, već sada svaki mjesec izdvaja dodatnih 200 funti (oko 1600 kn) za Tanishine umjetne nokte, ispunjavanje i iscrtavanje obrvi i umetke u kosi.

Foto: Instagram/ Freepik

M.T.

Pogledajte još:

[LOL] Ovaj je tata na najbolji način održao lekciju o neprikladnom odijevanju – i postao viralna senzacija
Je li ovo najstroži tata u Hrvatskoj? Pogledajte kakvo je iznenađenje pripremio za dečke svoje kćeri! FOTO

Prebrutalno – ne možemo skužiti tko je na fotki majka, a koje su kćeri


Izgled mama plastične operacije influencerica

Još vijesti