jutarnji plan

Ima dana kada smo toliko nadobudni da si odlučimo napraviti popis zadataka koji trebamo obaviti kroz dan ili sljedeće jutro. Plan koji si je složila ova 9-godišnja djevojčica postao je hit u cijeloj regiji. Kada ga vidiš, bit će ti jasno i zašto.

Ovo je najbolji plana za jutarnju rutinu koji smo ikad vidjeli. Mama je osvojila cijelu regiju nakon što je na Twitteru podijelila fotku jutarnjeg plana koji si je složila njena 9-godišnja kćer. Svi ga sheraju jer je apsolutno genijalan! Djevojčica si je zadala nekoliko stvari koje treba ujutro 'obaviti', ali je bila vrlo realna kod biranja zadataka. Prvo na listi je da treba ustati, što skroz ima smisla, ali onda kreće najbolji dio. Nakon što ustane, sljedeće joj je u planu da ipak još malo legne. Pa tek onda ustane. Ali, ne zapravo, jer slijedi još malo ležanja, međutim, ovog puta u dnevnoj.

Ovako bismo svi najradije da nam izgleda jutarnja rutina. Mama joj je čak ostavila i poruku na planu, da će joj ona raspremiti sobu, pošto vidi da je toliko zauzeta ležanjem.

Simpatičniji plan sigurno nećeš pronaći!

Pogledajte još:

Radi ilustracije kojima uništava najpoznatije stereotipe o ženama: 10 u kojima će se većina cura pronaći
Fotka koju je objavila vs. prije uređivanja: Hrvatska TikTokerica pokazala koliko je Instagram fejk

Najzgodniji princ koji trenutno postoji: Danski princ Nikolai je odrastao i cure su lude za njim [FOTO]

9-godišnjakinja jutarnji plan Viralno

Još vijesti