Slika nije pronađena

Kada je čula što je njen 12-godišnji sin napravio školskoj kolegici, ova mama odlučila mu je jasno dati do znanja da neće tolerirati nasilničko ponašanje.

Na svom Facebooku profilu podijelila je priču o svemu što se dogodilo, a status je ubrzo postao hit te je podijeljen preko 50 tisuća puta. Njen sin Jacob je stao na nogu školskoj prijateljici tako jako da joj je uništio cipelu. Posramljena djevojčica ostatak dana hodala je bosa i uplakana, a Terri Day Evans podijelila je svoja razmišljanja na društvenoj mreži:


Nakon što je njen status postao hit, mama je priznala da joj to nije bila namjera – samo je željela naučiti sina lekciju.

'Jasno mi je da moj sin nije bully, ali ovakvo ponašanje nije prihvatljivo posebno ako uzmemo u obzir da je nesretna djevojčica nedavno promijenila školu jer je bila žrtva bullyjinga. Moj sin se možda nije osjećao ugodno nakon ovog statusa, ali zamislite tek kako se osjećala ta djevojčica koja se i u novoj školi odmah susrela s nasilničkim ponašanjem' objasnila je mama.

Što mislite o njenoj metodi javnog prozivanja sina bullyja?

Foto/Izvor: Facebook.com
I.N.

Pročitajte još:

Lekcija koju će pamtiti: tata kaznio sina nasilnika na neobičan način!

13-godišnjakinja iz Varaždina napisala oproštajno pismo zbog bullyinga u školi: 'Ne mogu to više podnijeti'

Djevojka objavila šokantan video zlostavljanja kako bi posramila svoje bullyje

Bully mama društvene mreže