Slika nije pronađena

Kao da nije dovoljno što nas sa svih strana bombardiraju 'savršenim' manekenkama koje izgledaju mrak zbog sitnice zvane photoshop ili svim 'trendovima' koje moramo poštivati kad su u pitanju dečki, sad se pojavilo još jedno istraživanje koje totalno hejtamo.

Naime, specijalistica za govor Jade Joddle tvrdi da cure koje imaju hrapavi glas dečki smatraju zavodljivima i da im se to baš sviđa. Kao primjer uzela je Kylie Jenner, Caru Delevingne i Gigi Hadid.


'Kylie ima dubok, hrapavi glas i govori dosta sporo. Naravno da ona tako ne govori inače, ali kad snima neki video posebno se koncentrira da tako zvuči. Zbog toga njezini slušatelji i gledatelji imaju osjećaj da ona govori baš njima i da je jako koncentrirana',
kaže teta Jade.

Ako vam se sviđa kako vam glas zvuči recimo kad ste prehlađeni onda svakako pogledajte ovaj video, tu su savjeti kako postići tu boju glasa.
No, tu je jedan problem. Ako ćeš zavesti dečka svojim hrapavim glasom što kad eventualno prohodate? Hoćeš li zauvijek glumiti? Mislimo da je to ipak malo previše truda hehe.


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Zašto te ne doživljava? Flert trikovi koje dečki ne kuže

Pokaži bivšem što propušta - načini kako da se osjećaš bolje nakon prekida

Prave zavodnice znaju ove stvari - kako flertati putem Instagrama

glas hrapavi glas solo

Još vijesti