Slika nije pronađena

Kada želiš da se sve glave na ulici okreću za tobom i ne mogu maknuti pogled – ovo je odjevna kombinacija koja će ti to zasigurno omogućiti.

Modu je nekada teško razumjeti, kolekcije imaju odjevne komade koji nikome nisu previše jasni, a slučaj je to i s ovim hlačama. Brend Public Desire predstavio je na online shopu ASOS ženske hlače kakve još sigurno nisi vidjela. Radi se o donjem dijelu trenirke, koji izgleda kao udoban model, i dok ga gledaš iz naprijed, čini se da ima malo čudan uzorak, ali ne toliko čudan. Sve dok ga ne pogledaš sa stražnje strane. Na donjem dijelu bijele trenirke nalaze se printovi smeđih mrlja, a jedna je od njih na malo neobičnom mjestu, gdje nitko ne želi nikakve smeđe mrlje. Osoba koja nosi ove hlače izgleda kao da se 'uneredila', odnosno kao da ima tragove fekalija.Auč! To defo nitko ne želi, ali izgleda da dizajnerima ovog brenda to ili nije palo na pamet ili su mislili da je to dobra ideja. Što god oni mislili, potencijalni kupci nisu oduševljeni, a hlače se ismijavaju na sve strane.

Brend Public Desire inače ima ttly kul odjevne komade, zbog čega je ljudima još teže shvatiti ove neobične hlače. Osim trenirke, u prodaji je i pripadajući gornji dio s istim uzorkom. Facebook stranica 'Asos Why', posvećena ludoj odjeći s ASOS-a nije mogla zaobići ni ove hlače s opisom: 'Svima se dogode nezgode, ali ne brinite se o mrljama na vašoj pozadini! Ove hlače su savršena krinka!'. Cijena ovih hlača je 23 funte (oko 180 kn), što i nije tako puno, pogotovo ako tražite što neobičnije hlače.

Možeš li se zamisliti da ideš negdje s ovakvim uzorkom?

Foto: ASOS/ Freepik

M.T.

Pogledajte još:

[LOL] Ljudi ismijavaju haljinu s ASOSA – uspoređuju ju s vrećom u kojoj se kupuje luk!

ASOS je ovog puta oduševio djevojke – prodaju menstrualne gaćice uz koje ti ne treba uložak ni tampon!

Najlonke s 3D krakovima najnoviji su trend! Ne stignu se proizvesti brzo koliko se prodaju

mrlja uzorak hlače čudno smeđe asos

Još vijesti