Slika nije pronađena

Niti jedan prekid nije lak i uvijek jedna strana završi povrijeđena i u bedu. Uz sav trud, volju i želju prekid je jednostavno ponekad najbolje rješenje da svi skupa mogu biti sretniji. Neki prekidaju preko telefona, neki preko poruke, neki uživo, a neki preko – pjesama?

Tinejdžeri Wyatt Hall i Kirsten Titus bivši su dečko i cura koji su postali hit na internetu zahvaljujući prekidu njihove veze. Naime, Kirsten je zaključila da joj je Wayatt drag, ali da ipak nije to to.


Odlučila je da svog dečka želi ostaviti na neki kreativan način pa je osmislila playlistu na Spotifyju kojom mu je jasno dala do znanja što želi.

Te Playliste dočepala se njezina sestra koja ju je objavila na Twitteru i tako je cijela stvar postala viralna. Kirsten je naravno poludjela i molila sestru da obriše post, ali sve je već otišlo na društvene mreže.

Njezin dečko nije se naljutio i rekao je za Buzzfeed da im ionako veza nije bila 'ozbiljna' pa da joj ne zamjera ništa. Ili je to rekao samo zato jer mu je bio bed? Ne znamo.

Mi vas pitamo – mislite li da je okej prekinuti s dečkom 'na kreativan način' ili je ipak klasični razgovor najbolji?

Loading...


Foto: Twitter

I.I.

Pročitajte još:

Prije su trajale godinama, a sad pucaju nakon 2 tjedna – zašto veze danas kraće traju?

Želim prekid, volim ga, nije to to, nije tako loš - misli koje imaš prije prekida

SMS `luđakinja´, hejterica ili plačljivica- kakav si tip cure nakon prekida?

veza dečko Prekid Playlista

Još vijesti