Slika nije pronađena

Giphy, stranica koja obuhvaća tonu gifova, objavila je rang listu 25 najgledanijih gifova 2017. godine. Moramo priznati da nas je izbor nekih jako iznenadio, ali većinu ipak možete pronaći i na našem portalu, budući da su nam najdraži dodatak tekstu upravo gifovi.

Naveli su da je oko 300 milijuna ljudi dnevno sharealo više od 2 milijarde pokretnih slika svakog dana. No, nisu svi jednako upotrebljivi – neke možemo koristiti u više situacija i ti su popularniji. Ostali su samo slatki.

Mi vam donosimo 10 top/najpopularnijih gifova koje ne smijete propustiti...

10. Wonder Woman Happy Dance – isječak iz istoimenog i jednog od najpopularnijih filmova ove godine koji možemo oživiti bez problema je pregledan 135 milijuna puta.

via GIPHY


9. Bryan Cranston F-Bomb – Malcolmov tata u filmu 'Why Him?' proizveo je savršenu reakciju koja je pregledana 138 milijuna puta.

via GIPHY


8. 'Nope' Rat – štakor koji na presladak način sugerira 'ne' i čiji je autor GIPHY Studios! skupio je 154 milijuna pregleda.

via GIPHY


7. G.S. Warriors Happy Fan Dance – službeni NBA gif koji se može poslati u milijardu prilika pregledan je 165 milijuna puta.

via GIPHY


6. Good Morning GIF – savršena stvar ako želiš da ti dan počne dobro – pregledali smo ga 175 milijuna puta.

via GIPHY


5. Excited NFL Celebration – Junior Gallette je opisao osjećaj pobjede doslovno pobjednički i zaslužio 180 milijuna pregleda.

via GIPHY


4. The Fall Out Boy Llama – najpoznatija ljama na svijetu malo je psihodelična, ali je super i ima 197 milijuna pregleda.

via GIPHY


3. DNCE’s Waving Pug – nijedan popis gifova nije potpun bez (barem) jedne životinje; ovaj je nastao prilikom snimanja spota za pjesmu 'Kissing Strangers'. Možeš li na bolji način reći nekome 'bok'? Simpa psić je skupio 215 milijuna pregleda.

via GIPHY


2. White Guy Blinking – 'ono kad ne možeš vjerovati svojim očima' je pogledano 226 milijuna puta.

via GIPHY


1. Love Gnome by Anna Hrachovec – ova umjetnica drži se mota 'ajmo usrećiti ljude' i u tome uspijeva. Ovaj GIF je nastao kao reakcija na pobjedu Trumpa na predsjedničkim izborima, ali može se upotrijebiti u raznim situacijama i do sada je skupio 340 milijuna pregleda.

via GIPHY


Foto: Giphy/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

Zabavni i smiješni: najpopularniji gifovi 2016. godine

Pogledaj ako se usudiš: najstrašniji gifovi koje možete naći na internetu

Hešteg - Imamo prvi svjetski GIFcom!

smijesno zabavno Popularno Gifovi gif giphy

Još vijesti