Slika nije pronađena
I dok druge cure ne uzimaju baš sve k srcu, ti si plačljivka i ne možeš si pomoći? Ako je tvoj odgovor 'da', ti si ttly osjećajna cura.

via GIPHY


Zbog svoje osjetljivosti oduvijek si imala probleme? Kad si dobila jedinici u školi, kad si se posvađala s dečkom koji ti se sviđao ili u svađi s best frendicom - nikad se nisi mogla suzdržati da se ne rasplačeš. Onda je ovaj tekst totalno za tebe. Ovih 14 problema razumijet ćeš samo ti (i sve ostale cure koje je isto tako lako rasplakati).13. Uvijek se rasplačeš kad se u filmu razboli ili umre glavni lik


1. Nijedna svađa ne prođe bez tvojih suza
Umjesto normalne rasprave i mogućnosti da iz svađe izađeš kao pobjednik, ti se uvijek rasplačeš? Tvoj je problem taj što si previše osjetljiva i kao takva nikad ne možeš kontrolirati svoje emocije.

via GIPHY


2. Važno ti je što drugi misle o tebi
I dok neke cure boli briga što drugi misle o njima, tebi je jakovažno da se sviđaš sestri svog novog dečka ili novoj ekipi u razredu. Želja da se svakome svidiš može ti raditi velike probleme, posebno ako se zbog toga ne osjećaš dobro.

3. U nekim situacijama reagiraš (pre)agresivno
S obzirom na to da si izrazito osjetljiva osoba, neke stvari jednostavno NE možeš ignorirati. Umjesto toga, često znaš reagirati agresivno i tako ostaviti dojam živčane osobe koja se ne može kontrolirati. Brrr...

via GIPHY


4. Kad vidiš da je netko tužan, automatski počneš plakati
Ti suosjećaš s drugima na totalno drugoj razini, a svaki put kad vidiš netko tko je tužan, automatski se i sama rastužiš. Ovo je bed koji razumiju sve osjećajne cure.

5. Često ne znaš uopće zašto plačeš
Nekad ti se dogoditi (i to dosta često) da plačeš, a uopće nemaš pojma zašto. Cure koje su osjetljive imaju naviku plakati bez posebnog razloga.

6. Kritiku doživljavaš kao uvredu
Svaki put kad ti netko uputi neku kritiku ili te u nečemu pokuša ispraviti, ti to odmah doživljavaš kao ogromnu uvredu. U svojoj glavi vrtiš milijun različitih scenarija i padneš u bed bez razloga.

via GIPHY


7. Često izgovoriš neke stvari koje ne misliš
U mnogim svakodnevnim situacijama reagiraš preburno i na način na koji možda ne bi smjela? Iako ti kasnije uvijek bude žao zbog stvari koje si izgovorila u efektu, vrijeme ne možeš vratiti.

8. Sklona si histeriziranju
Ti nijednu svađu niti problem ne možeš riješiti normalno. Umjesto toga, ponašaš se agresivno, vičeš i bezveze govoriš stvari koje uopće nemaju nikakvog smisla. Sigurno smo da znaš kakva je to gnjavaža.

9. Uvijek reagiraš na nepravdu
Ti mrziš nepravdu i zato se nikad ne možeš kontrolirati ako se nađeš u takvoj situaciji. Mogli bismo reći da si na neki način pravnica u društvu koja se uvijek bori za pravednost i dobro svojih frendova.

via GIPHY


10. U svađi znaš biti opaka
Iako si inače osjećajna osoba, kad dođeš u sukob s drugom osobom - ti postaneš totalno opaka! Često se ni sama ne možeš kontrolirati, a iz rukava izvlačiš svakakva oružja kako bi što više povrijedila osobu s kojom si u svađi. Najgore od svega je to što ti uopće nisi takva, ali tvoje tijelo na takav način reagira tijekom sukoba.

11. Mrziš ljude koji tračaju
Ti ne voliš biti u društvu onih koji ogovaraju i govore ružne stvari o drugima. Između ostaloga, zato jer znaš kako bi se ti osjećala da si na mjestu osobe koja je na meti tračeva.

12. Kupuješ samo vodootoporne maskare
Kad već moraš svako malo plakati, onda je barem dobro imati vodootpornu maskaru kojoj tvoje suze neće nimalo smetati. Hmmm, ima smisla.

Tvoje plakanje ne odnosi se samo na svakodnevne događaje, ti si plačljivka i kad gledaš filmova i onda u najtužnijoj sceni ikad pogine glavni glumac ili mu se razboli kućni ljubimac. Zato uvijek kad gledaš filmove ili serije pored sebe za svaki slučaj imaš papirnate maramice.

14. Uvijek se rasplačeš pod stresom
Ti nijednu stresnu situaaciju ne možeš 'hendlati' bez da se ne rasplačeš kao kišna godina. Isto tako plačeš kad si tužna, gladna i umorna.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

WTF Stvari koje cure stalno rade, a dečki ih nikad neće razumijeti

Poredak rođenja nam utječe na život – pet stvari koje će razumijeti samo oni u sredini

Glupe stvari zbog kojih se cure znaju posvađati

situacije Awkward!! zanimljivosti

Još vijesti