Slika nije pronađena

Uživaš u gledanju novog hororca doma po dekicom, umireš od straha i već znaš da sljedeća tri tjedna nećeš moći normalno zaspati. No, u tome i jest čar! A sad zamisli da omiljeni hororac možeš gledati na stravičnoj lokaciji – nema spavanja više nikad!


Naravno da postoje oni koji su se oduševili kada su čuli da će se u travnju sljedeće godine držati četverodnevni The Overlook Film Festival u Timberline Lodgeu u Oregonu. Točnije, festival horor filmova održat će se u fiktivnom Overlook Hotelu koji je poslužio za snimanje eksterijera u kultnom Kubrickovom filmu 'Isijavanje' (The Shining) iz 1980. godine.

Krv u dizalu, strašne blizanke, dugi hodnici scene su koje se javljaju u glavi same od sebe, a samo će se pravi ljubitelji prijaviti na ovako nešto.


'Ovim festivalom želimo ponuditi eksperimentalna događanja, prikazivanje novih i klasičnih hororaca, imati interaktivne panele…', rekli su iz organizacije za magazin Variety.

Još se ne zna koje će točno filmove puštati, no festival će okupiti slavne glumce te redatelje kao što su Elijah Wood, Trevor Groth, Kristen Bell, Diana Williams, Joe Dante, Stuart Gordon, Mick Garris i mnogi drugi.


Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Top 8 novih horora koje morate pogledati ove godine

Jeziva djevojčica opet u akciji: pogledajte trailer za nastavak horora `Krug`

Samo za najhrabrije: horor videi koji će vam utjerati strah u kosti

Horor film Isijavanje The Shining film

Još vijesti