Slika nije pronađena

Na prvu se čini da je fejk i da se radi o iluziji, ali i drugi su to mislili pa isprobali i ispalo je da je stvarno moguće krckati lubanjom. Kada si nervozna, zaboravi lomljenje prstiju, ovo je novi, 'moderni', TikTok način.

Nekima je i krckanje prstima problem, a drugi mogu to raditi bez problema, bilo prstima, vratom ili nekim drugim zglobom. Ali najnoviji način krckanje je jednim dijelom tijela koji ti sigurno nije ni pao na pamet da bi mogao ovo 'raditi' – tvoja lubanja. Na TikToku već neko vrijeme trenda #ScalpPopping. Iako izgleda kao iluzija, nije, ovo je prava stvar.

@yanasemerly

Credit- @erikabretado OMG IT WORKS ##scalppopping ##fyp @strawberrymilk099 happy thanksgiving everyone

original sound - Yana

Postoji posebna tehnika kako ovo raditi koju prvo trebaš skužiti. Kako bi krckali lubanjom, treba uzeti tanki pramen kose, omotati ga oko prsta, što bliže glavi i onda ga potegnuti prema gore. I tada bi lubanja trebali proizvesti onaj zadovoljavajući zvuk kao kada krckaš prstima.

@rebekahgrider

@yanasemerly y’all were not faking it omg! This has me freaking out ##scalppopping ##haircracking ##GivingThanks ##weird ##fyp

original sound - Rebekah Grider

Ovo nije ništa novo, postoji u nekim kulturama već dugo vremena i zapravo se vjeruje kako pomaže kod smanjivanja glavobolja. Jedan je korisnik na Redditu otkrio da su mu ovo radili u jednom azijskom salonu ljepotu i da je osjećaj bio vrlo ugodan. Dakle, nije ništa strašno niti nešto što ti može naštetiti, samo je malo neobično. Nekima će biti skroz zadovoljavajuć zvuk, drugi će se naježiti.

@gizzybautista

I was shook ##scalppopping ##fyp ##foryour ##foryou ##foryoupage ##fypシ ##trend

original sound - Giselle

Nuspojava koju su neki TikTokeri otkrili je da su si malo počupali kosu dok su ovo vježbali ili dok su nekoliko puta to ponavljali kako bi im video bio što bolji. Zato je samo bitno ne potegnuti kosu prejako.

Foto: TikTok printscreen

Pogledajte još:

Top 10 najgledanijih videa na TikToku! Koji su to uspjeli sakupiti po nekoliko MILIJARDI pregleda?

Novi trend na TikToku otkriva imaš li kovrčavu kosu – čak i oni koji su mislili da imaju ravnu budu šokirani

Viralni recept s TikToka koji ćete htjeti probati – zašto su svi poludili za ovim neobičnim palačinkama?

trend krckanje lubanjom tiktok scalppopping

Još vijesti