Slika nije pronađena

Bi li bili bolji par ti i Justin Bieber ili ti i KJ Apa? Možeš to sada saznati vrlo lako. S obzirom na to koji si horoskopski znak, ova će stranica izračunati koliko bi bila uspješna tvoja veza s celebom koji ti se sviđa.

Svako toliko pojavi se neka stranica na internetu koja zaludi hrpu ljudi jer ti može otkriti neke zanimljive stvari o tebi. Trenutno je to stranica koja otkriva koliko ste stvarno kompatibilni ti i tvoj celebrity crush. I nemoj reći da ga nemaš, to ne vjerujemo ni na sekundu. 'Celebrity Soulmate' kalkulator je tu da ti otkrije bi li imala ikakve šanse sa svojim celebrity simpatijom. Bazira se na astrologiji i s obzirom na to koji si horoskopski znak ti i koji je tvoja simpa, izračunat će koliko ste posto idealni jedno za drugo. Sve što trebaš je napisati svoje ime, datum rođenja, kao i mjesto rođenja, a idealno je ako znaš i u koliko si sati rođena, ali ova zadnja informacija nije obavezna. Nakon što to sve upišeš, trebaš dodati ime poznate osobe s kojom te zanima kompatibilnost i to je to! Isprobali smo i sami da vidimo kolike su nam šanse sa Shawnom Mendesom – i ne bunimo se protiv rezultata, gotovo 70%.

Informacije koje dobiješ su koliko ste kompatibilni za brak, koliko emocionalno, seksualno i komunikacijski. Uz sve to, na kraju je i općeniti postotak vaše kompatibilnosti. Izračunaj i ti svoju kompatibilnost s omiljenim celebom na sljedećem linku.

Rezultate nemoj shvaćati preozbiljno, sve je ovo samo za zabavu i zezanciju. Koliko su svi podaci uneseni na stranici baš točni je upitno, ali svejedno je zabavno vidjeti bi li imali šanse s omiljenim celebom. Koliko šanse su ispale tebi i s kojim celebom?

Foto: Instagram printscreen/ Shutterstock.com - / Imdb

Pogledajte još:

Situacije koje će razumjeti samo oni koji nose naočale - s ovih ćeš se 15 i ti poistovjetiti

WhatsApp od sljedećeg mjeseca prestaje raditi na hrpi mobitela! Ovo su modeli koji ga gube

Ne želiš priznati, ali istina je – dokazi da ti je život bolji jer imaš sestru

celebrity celebrity simpatija zabavno kompatibilnost Viralno