youtuberi

Svi danas žele biti Youtuberi, ali samo nekolicini uspije biti toliko popularan u tome da im videi broje po nekoliko desetina ili stotina milijuna pregleda. Neki svojim sadržajima pomiču granice i idu korak dalje, u ludosti i kreativnosti.

YouTube počinje otkrivati svoje godišnje statistike za 2021. godinu, a jedna koja je najzanimljivija je ona koja otkriva koji je to bio najgledaniji video. Postoji posebna ljestvica popularnosti za glazbene videe, a posebna za one u trendingu, gdje onda pripadaju sve moguće tematike. Najpopularniji video u trendingu, onaj koji je ove godine pogledalo najviše ljudi, pripada Youtuberu MrBeast, piše Popcrush. Radi se o videu pod nazivom 'I Spent 50 Hours Buried Alive', u kojem je napravio upravo to što naziv govori, zatražio je prijatelje da ga živog zakopaju i snimao svoje vrijeme provedeno u lijesu pod zemljom.

Definitivno neobična ideja i malo luda, ali ludost se nekada isplati. MrBeast je poznat već po svojim malo 'pomaknutim' videima, a ovo je jedan koji je ove godine bio najpopularniji i sakupio gotovo 150 milijuna pregleda! Neobičniji i bizarniji video nije tako lako za pronaći. Na drugom je mjestu Youtuber Mark Rober koji je hvatao scammera koji pokušavaju zeznuti ljude i izvući novce od njih.

Na trećem mjestu YouTube trendinga u kategoriji najgledanijih videa ove godine smjestio se jedan Minecraft gameplay s 27 milijuna pregleda.

Kako bilo, niti jedan od njih se ne može niti približiti MrBeastu, a jedini drugi videi s više pregleda su spotovi i nastupi poznatih glazbenika, što je skroz druga kategorija.

Pogledajte još:

Kako preskočiti gledanje reklama na YouTubeu? Postoji jednostavan trik s kojim ih više ne bude

Tko je vlasnik najpopularnijeg YouTube kanala u Hrvatskoj: Jedan vodi s 5.73 milijuna pretplatnika!

Bi li ti bila dobar i uspješan Youtuber? Ako imaš ovih 9 osobina – otvaraj YouTube kanal ODMAH!

youtube najgledaniji video 2021 Trending

Još vijesti