Slika nije pronađena

Dok mame i tate guštaju u burgerima sočnim mogu svoje klince i klinceze ostaviti u pravom dječjem raju – KIDS ZONI u kojoj smo pripremili sjajne sadržaje. Zabilježite u svoje notesiće. mjesto i vrijeme ove ludo zabavne radnje: Trg J.J.Strossmayera u Zagrebu, od 14. do 24. rujna 2017.

Moramo priznati, ove smo godine dobro zasukali rukave i osmislili puno veselog i razigranog 11-dnevnog sadržaja za vas male. Do mile volje moći ćete s roditeljima uživati u sočnim burgerima i hrskavim krumpirićima, ali i brojnim atraktivnim programima.

Izdvajamo MOZGAONICU s 13 igara koja će iz tebe izmamiti puno pameti i dara. Ako je tvoja seka, mala klinceza poželjela ponekad biti princeza, naše tete će joj ostvariti san. Oslikat će joj lice i postat će princeza iz svoje omiljene priče.


U Kids zoni postavili smo i TRAMPOLIN, jer je skakanje do neba sve što jednom klincu treba za potpunu sreću i pustolovinu najveću. Tu je i KREATIVNI KUTAK u kojem ćete uživati svi – mali, ali i veliki. Izradom i oslikavanjem tanjura od papira riješit ćemo te nemira, a označivača za knjige, iste riješiti ušiju i tuđe nebrige. Vjerujte nam, nakon lude radionice izrade predmeta od balona poželjet ćemo zajedno skakati iz aviona. Za vas bit će tu i mađioničarske predstave i trikovi, koje svi žele naučiti da bi bili frajerski likovi. Dosadi li ti sve to, na RADIONICI BALONA moći ćeš izraditi svog klauna ili motor, a jedina granica bit će tvoja mašta koja te neće izdati jer ona zna baš svašta.


Izazivamo te da nam pokažeš kako si pravi znalac pa smo za tebe pripremili nagradnu igru MALI GENIJALAC. Da, djeca su poznata kao mali genijalci, ali igra u kojoj trebaš složiti 7 predmeta po zadanim pravilima, lako može postati šašava ludorija. No, recite dragim roditeljima da o tome ne trebaju brinuti, jer će s vama cijelo vrijeme ovdje biti iskusni animatori i edukatori.

Veselje je obavezno, to se već zna, a doma nećete sve dok ne skupite vreću osmijeha! :)

P.S: Ako misliš da je ovo sve, pssst!, pogledaj što smo ti pripremili na Facebook stranici i webu. Svakako nemoj zaboraviti pogledati i vrijeme održavanja pojedinih programa, jer u društvu možeš ispasti banana. Vidimo se!


Foto: PR

I.I.

zagreb burger festival

Još vijesti