Slika nije pronađena

Prvi dan srednje škole može biti prilično stresan; dolazimo u novu sredinu gdje nikoga ne poznajemo, ne znamo kakvi nas profesori i gradivo očekuju, a nova prijateljstva tek trebamo sklopiti.

Naša čitateljica Matea jučer je krenula u srednju školu, a na svom blogu podijelila je to iskustvo. Kakve su joj misli prolazile kroz glavu, kako se osjećala i koga je sve upoznala saznajte u nastavku - prenosimo dio njenog bloga.

'...Onda mi je ta kolegica pokazala u kojem sam razredu. I ušla sam. Kako sam i mislila, prvi dojam:''NEE ZNAM nikoga''.. no dobro sjetila sam se da ću se snaći jer sam društvena. Prišla sam nekoj curi koja je bila jedina sama jer su svi prije se već sjeli ja sam bila malo izgubljena po školi heh.

Ja:''Oprosti,jel mogu ja sjesti?''
Ona:''Možeš...''
Prva misao koja mi je prošla glavom kad sam sjela:''Paa nije ovo bilo tako teško kao što sam mislila, vidiš da to možeš, da si hrabra''. Okej malo je čudno što pričam sama sa sobom, no ostala sama, a nitko uz mene.

Onda sam se, kad sam došla sebi, lagano okrenula.Iza mene Keka (to je nadimak za jednu curu) koju među rijetkima znam i ona mene jer smo išle u istu osnovnu: Keka:''Mateaaa..!!! Pa di sii ??(Srce me je strefilo koliko se zaderala). Ja:''Pa tu saam....'' i onda sam se okrenula. Prva misao:Jao majko...ostala je ista...glasna!'

Osvrnula sam se još malo oko mene,a ono u meni misao: ''Gle,evo one nafurane....(među rijetkima su te).'' I onda sam ugledala jednog dečka s kojim sam ostala samo prijateljica. Super smo si bili i nadam se da ćemo još biti. No nije me primijetio jer sam shvatila da je isto vraški nervozan kao i ja.'

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Ako i sami želite pisati blog, registrirajte se na našem portalu te pokrenite vlastiti blog. Zanimljive tekstove objavit ćemo na našem portalu.

Ako već imate fashion ili beauty blog, bacite oko ovdje.

Foto: Shutterstock
I.N.

Pročitajte još:

Misli koje imaš prvi dan nastave

Stvari koje svi rade uoči prvog dana nastave

5 prijatelja koje ćeš imati u srednjoj školi

prvi dan srednja škola

Još vijesti