Slika nije pronađena

Za svaku aplikaciju za dopisivanje ili društvenu mrežu postoji trik kako otvoriti poruku koju ti je netko poslao, a bez da toj osobi daš do znanja da si poruku vidjela i pročitala. Za Instagram se činilo kao da nema načina, ali naravno da se netko dosjetio super trika.

Malo će biti kompliciranije, ali nekada smo spremni sve napraviti samo da pročitamo što nam je to sve netko poslao, pa da stignemo razmisliti kako reagirati i što je najbolje odgovoriti. Izgleda da se to može napraviti i na Instagramu, a do sada nam to nitko nije otkrio. Portal Idesh nam je otvorio oči i sada ćemo ovu tehniku koristiti svaki put kad nećemo htjeti nekome odmah odgovoriti, ali nas zanima što su napisali.

Ono što trebaš napraviti prije nego otvoriš poruku je otići na profil te osobe, kliknuti na tri točkice u desnom gornjem kutu i odabrati opciju 'Restrict'. Poruka od te osobe će se tada preseliti u Requests folder s porukama i moći ćeš ju otvoriti bez da ostaviš seen. Kada ju pročitaš, vrati se na profil te osobe i makni restrikciju – i to je to. Kad poželiš, možeš normalno u inbox i odgovoriti na tu poruku.

Čak i da se ne sjetiš odmah maknuti restrikciju, nije strašno, jer osoba to neće moći saznati, i dalje će ti moći normalno sve komentirati, gledati objave i storyje.

Pogledajte još:

Kako napraviti upečatljiv story na Instagramu? Djevojka podijelila trik i oduševila mnoge

Kako na Insta storyjima koristiti slova kakva nitko drugi nema? Postoji jedan trik za koji zna malo ljudi

Novo na Instagramu: Ljudi će moći dodati pokraj svog imena jednu važnu info o sebi

dm seen instagram čitanje poruke

Još vijesti