Slika nije pronađena

Vjerujemo kako većina djevojaka ne razmišlja o načinu na koji oblače grudnjak, ali stručnjaci smatraju kako ovaj mali dio jutarnje rutine govori puno o vašoj osobnosti.

Kada bismo vas pitali kako točno kopčate grudnjak, vjerojatno bi odgovor bio da ga kopčate na normalan način. No, vaš 'normalan' način se može itekako razlikovati od 'normalnog' načina druge osobe. Kopčate li ga straga ili ga zakopčate naprijed pa ga rotirate na leđa? Možda imate grudnjak koji se kopča sprijeda, a neke ga djevojke čak prvo zakopčaju pa ga navlače kao majicu. Raspitajte se kod prijateljica i saznajte koliko različitih načina za ovu naizgled beznačajnu radnju zapravo ima. No, možda navlačenje grudnjaka i nije toliko beznačajna radnja. Naime, stručnjakinja za govor tijela i ljudsko ponašanje Patti Wood izjavila je kako postoje četiri osnovna tipa ličnosti, a svaki od njih ima specifičan način izvođenja svakodnevnih radnji. Ona je također navela kako sve što radimo (i način na koji to radimo) priča priču o nama samima. To uključuje i oblačenje grudnjaka. U nastavku saznajte što četiri različita načina za kopčanje grudnjaka govore o vašim osobinama ličnosti.

1.KOPČANJE GRUDNJAKA: Straga
TIP LIČNOSTI: Podrška

Ako grudnjak kopčate tako da prvo provučete ruke kroz naramenice i zakopčate ga na leđima, to znači da ste vjerojatno tradicionalni i da slijedite ono što su vas naučili stariji. Vjerojatno koristite tu istu tehniku od prvog dana kada ste obukli grudnjak. Osim toga, ovaj način kopčanja također otkriva kako ste društveni i uvijek spremni pružiti pomoć svojim frendicama. Upravo zbog toga, kupovinu grudnjaka obično obavljate u društvu svojih najboljih prijateljica i za to vam je često potreban cijeli dan.

2.KOPČANJE GRUDNJAKA: Sprijeda s rotacijom
TIP LIČNOSTI: Influencer

Vama je najlakši način kopčanja grudnjaka tako da ga prvo zakopčate sprijeda, a zatim ga rotirate na leđa i provučete ruke kroz naramenice. Na taj način možete prilagoditi naramenice bez mučenja, ali si i osiguravate da ne propustite niti jednu kopčicu na grudnjaku. To znači kako se uvijek želite prezentirati u najboljem svjetlu i želite se osjećati cijenjeno i podržavano. Ovaj tip ličnosti također je poznat po tome što ima punu ladicu raznobojnih grudnjaka za svaku prigodu.

3.KOPČANJE GRUDNJAKA: Sprijeda
TIP LIČNOSTI: Vozač

Ako obično birate grudnjake koji se kopčaju sprijeda, to znači kako ste praktične i učinkovite. Ne volite gubiti vrijeme na stvari poput shoppinga, što znači da obično investirate u kvalitetnu odjeću koju nećete morati tako skoro nadomjestiti. Prilikom kupovine grudnjaka ne vodite sa sobom hrpu svojih prijateljica, već isprobavate grudnjake čiju ste kvalitetu prethodno istražili. U svakom slučaju, vi ste čvrsta i samouvjerena šefica – i na to trebate biti ponosni.

4.KOPČANJE GRUDNJAKA: Zakopčate, a zatim navučete kao majicu
TIP LIČNOSTI: Pažljivi ispravljač

Vi ste osoba koja voli prvo zakopčati grudnjak, a zatim ga navući preko glave. To znači da volite da su stvari napravljene kako spada i ne želite ostaviti mjesta za pogreške. Ovaj tip ličnosti najviše voli sportske grudnjake, jer se u njima osjećaju najudobnije. Također, ne volite kada je sva pažnja preusmjerena na vas, stoga je vrlo vjerojatno da su vaši grudnjaci praktični i jednobojni. Što se tiče shoppinga, najčešće ga obavljate kada ste solo jer se tako možete što prije prekrižiti tu obavezu s popisa. Vi ste organizirana, ali i brižna osoba zbog čega već godinama imate isti krug bliskih prijatelja.  

Foto: Shutterstock.com - ShutterDivision/ Giphy

M.B.

Pogledajte još:

Kada želiš saznati što više o nekome i njegovoj osobnosti – trebaš pitati samo jedno pitanje!

Imaš mačku, psa ili nešto treće? Evo što kućni ljubimac kojeg imaš govori o tvojoj osobnosti

Koje mirisne note dominiraju u tvojim parfemima? To može otkriti puno o tvojoj osobnosti

Grudnjak kopčanje grudnjaka osobnost test osobnosti

Još vijesti