Slika nije pronađena

19-godišnja Gabrielle podijelila je na Facebooku informaciju kako ju je jedan trgovački centar u njezinom gradu izbacio van zbog prekratkih hlačica. Uz objavu je uploadala i fotografije sporne odjevne kombinacije zbog koje je došla u probleme.

'Bila sam danas doslovno zlostavljena i izbačena iz Bel Air centra u Mobileu zbog onoga što sam nosila. Očigledno, muškarci nisu se mogli suzdržati pa sam izbačena', dodala je u svojoj objavi.

Čak je i zaštitar priznao da je gledao u njezinu stražnjicu i da su hlačice prekratke. Što reći nego - prestrašno!Trgovački centar ubrzo je izdao priopćenje u kojem objašnjavaju kako paze na obiteljsku atmosferu te da će svatko tko nosi odjeću koja krši njihova pravila biti zamoljen da napusti trgovački centar.

Nakon što je sve skupa objavila na Facebooku, njezina objava postala je viralna, a grupa žena u trgovačkom centru organizirala je 'SlutWalk' u znak protesta protiv njihove politike. U sklopu akcije žene su pozvane da se razgolićene pojave u trgovačkom centru.

Mislite da je ovo zaista neprimjereno odijevanje za ovo ljetno doba i vrućine koje su nas snašle? Pišite u komentaru ili na našem Facebooku ili Instagramu.

prekratko hlačice trgovački centar

Još vijesti